Ramen blinderen

29 maart 2015 | Auteur: | Posted in Nieuws

Ramen blinderen

Ramen blinderen wordt steeds populairder. Ramen blinderen is het beplakken van autoruiten met een speciale folie. Door het beplakken krijgt uw auto direct een andere uitstraling. Er zijn vele redenen waarom mensen overgaan op donkere ruiten. De uitstraling van de wagen wordt exclusiever. Maar vooral is het ramen tinten warmte werend. Iets dat erg handig kan zijn tijdens hete zomers! En prettig voor de medepassagiers achterin.  Zoals vaak kind en huisdier. Bovendien is het ramen blinderen een garantie voor meer privacy en houdt het inbrekers weg – ten slotte zien zij niet wat er in de auto te halen valt.

ramen blinderen

Ramen blinderen bij Tint your car in Apeldoorn

Ben je geïnteresseerd in het laten blinderen van je autoruiten? Of wil je de ramen van je voertuig voorzien van een sportieve look? Tint Your Car is de specialist in het aanbrengen van zonwerende en verduisterende folies op autoruiten. Uiteraard zijn er meerdere tinten mogelijk. Er kan ook een combinatie van meerdere tinten worden gebruikt om aan bepaalde eisen te voldoen of omdat het beter past bij het model van de auto. Wij helpen graag in het zoeken naar een geschikte folie voor uw voertuig!

Onze werkwijze

Tint Your Car werkt uiterst professioneel en gaat vanzelfsprekend zorgvuldig aan de slag met uw auto. Voor de behandeling gebruiken we alleen folie van de beste kwaliteit – folies van topmerken. Ze bieden ook nog een extra bescherming en hebben de beschikking over een zogenaamde krasvaste laag. Om er helemaal zeker van te zijn dat we goed bezig zijn, demonteren we tijdelijk de deurpanelen. De ruiten worden er uit gehaald. De achterruit wordt in één stuk getint. Dus  zonder naden.

Daarbij beschikt Tint your car over een stofvrije werkruimte.

De opties

Tint Your Car heeft diverse soorten en kleuren folie in huis. Er is altijd een variant die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en wensen! Combinaties? Géén probleem – de mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je graag.

Bij Tint your car wordt veel gewerkt met de antraciet tint. Een lichtere variant daarvan wordt toegepast op de voorportieren. Deze tint loopt vloeiend over naar de tint op de achterportieren. De lichtere tint is in Nederland goedgekeurd voor de Nederlandse wetgeving.

Contact?

Wil u meer informatie over het ramen blinderen. Breng dan een bezoek aan onze website tintyourcar.nl. U kunt vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen via ons contact formulier op onze site.

Tint your car is gevestigd in Apeldoorn.

 

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.