Zomertrends 2013

29 april 2013 | Auteur: | Posted in Mode, Shoppen

De zomer komt eraan, dus het is natuurlijk tijd voor nieuwe kleding. Maar wat is de mode van de zomer 2013? Je wilt er niet natuurlijk niet als een buitenbeentje bij lopen, hier is in een oplossing voor. Verschillende sites rondom het internet hebben enquêtes afgelegd, hieruit is te zien wat de mode is in de zomer van 2013.

Wanneer de zomer is begonnen denk je natuurlijk aan zon, zee en strand. En wanneer je naar de strand gaat wil je er natuurlijk ook uitzien als een mode guru! Voor de meisjes is het simpel, wanneer ze een bikini dragen, dient deze strapless te zijn. Dit is gebleken uit verschillende enquêtes. Want een badpak dragen is natuurlijk iets voor de oudere mensen. Als je een strakke lichaam hebt, wees niet bang om deze te laten zien. Probeer ook felle en mooie kleuren bikini te dragen. Let goed op de zomertrends van 2013!

Voor de jongens, als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat. Ook dit is een moeilijke keuze. Maar het is gebleken dat de wat nettere look wat meer populair is in Nederland. Dit komt vooral doordat andere Europese landen in de zomer van 2012 hiermee zijn begonnen. Met een nette look kan je denken aan strikjes, stropdassen, nette katoenen broeken, een pantalon. Ook horen hierbij natuurlijk nette schoenen. Een stropdas is natuurlijk niet uitgezonderd!

In de lente en zomer van 2013 is denim ook erg in. Denim is in principe een ander woord voor spijker. De denim jasjes zijn vooral erg populair bij de vrouwen, ook bij de mannen zie je dit steeds vaker. In de zomer zal je veel zien dat vooral jongeren een denim jasje dragen met vaak een skinny jeans, of een slimfit/fitted jeans. Onder een denim jasje kan je bijvoorbeeld een shirt dragen die matched met je schoenen.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.