De voordelen van steunpanty’s

20 februari 2019 | Auteur: | Posted in Mode, Shoppen

Onze benen zijn natuurlijk ontzettend belangrijk. We lopen er, als het goed is, ons hele leven mee en daarom is het belangrijk om goed voor de benen te zorgen. Toch kun je op een gegeven moment behoorlijk last krijgen van je benen, om welke redenen dan ook. Meestal komt het echter omdat de benen vocht vast houden, door een slechte doorbloeding of door erfelijkheid. Wanneer je last krijgt van de benen zijn steunpanty’s vaak een hele goede oplossing. Daarmee kun je namelijk de klachten verlichten en natuurlijk ook veel beter lopen. Maar wat zijn dan precies alle voordelen? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Helpt bij tal van aandoeningen

Een steunpanty is niet bedoeld voor een enkele aandoening maar helpt bij heel veel verschillende klachten en aandoeningen. Het werkt bijvoorbeeld wanneer je last hebt van spataderen of etalagebenen. Bovendien verlichten ze allerhande klachten aan de been. Steunpanty’s zijn echter niet alleen maar bedoeld om klachten te verminderen, maar hebben ook nog een andere functie. De steunpanty heeft namelijk speciale drukverloop zodat de kuitspierpomp in ons been tot perfect wordt ondersteund. Dat heeft weer tot gevolg dat zowel het vocht als het bloed beter kan worden afgevoerd uit de benen. Dat leidt tot veel minder klachten en stimuleert de werking van de verschillende spieren en gewrichten in het been. Wanneer je bijvoorbeeld een zwelling hebt, is een steunpanty ook ideaal om op die manier de zwelling te verminderen.

Voorkomen is beter dan genezen

Maar dat is niet het enige. Steunpanty’s zijn er namelijk niet alleen om klachten te verminderen of problemen op te lossen, maar ook om bepaalde aandoeningen te voorkomen. De kans op bijvoorbeeld trombose wordt aanzienlijk verminderd wanneer je ervoor kiest om steunpanty’s te dragen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor spataders. Steunpanty’s zijn dus niet alleen geschikt om spataders te verminderen, maar ook om nieuwe spataders te voorkomen. Ook de kans op huidproblemen wordt aanzienlijk kleiner met steunpanty’s.

Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van steunpanty’s Tags:

Auteur:

This author has published 148 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.