De haute couture trouwjurk uit een meisjesdroom

18 maart 2019 | Auteur: | Posted in Mode

Als klein meisje droomde je er al van. Dé dag dat jij als een ware prinses in een prachtige, witte jurk de show zou stelen. Nu, vele jaren later, is het dan zover. De liefde van je leven heeft je toch echt ten huwelijk gevraagd. Binnenkort stappen jullie in het huwelijksbootje en geven jullie elkaar het ja-woord. Het is tijd om je meisjesdroom te verwezenlijken, en op zoek te gaan naar de jurk uit je dromen. Eentje waarin je als geen ander straalt en waarmee je het hart van de aanstaande bruidegom even stil laat staan.

Een unieke jurk voor een eigenzinnige vrouw

Bij jouw eigenzinnige karakter hoort een bijzondere jurk. Een uniek exemplaar die speciaal voor jou ontworpen is. Een trouwjurk die je laat schitteren en waarin je, net als in je meisjesdroom, de ster van het huwelijksfeest bent. Uiteraard is jouw droomjurk handgemaakt. Hierdoor valt de jurk erg mooi en zie je er in jouw bruidskleding fantastisch uit.

Swingen in je bruidsjurk

Het trouwfeest begint met een openingsdans. Samen met je kersverse echtgenoot steel je de show en dans je de sterren van de hemel. Op dit intieme en speciale moment wil je dat jouw bruidsjurk als gegoten zit. En dat je heupen er makkelijk in kunnen bewegen. Door de kleding van het beste materiaal te laten maken, weet je zeker dat jouw bruidsjurk fijn aanvoelt, en swing je de hele avond op de muziek die uit de boxen galmt..

Een haute couture trouwjapon

Een eigenzinnige, handgemaakte en unieke jurk. Eentje die van de fijnste stoffen is gemaakt. Die laat je ontwerpen door een bekende designer. Eén die gespecialiseerd is in het maken van haute couture bruidsmode, en naast de japon ook nog eens voor een sluier en schoenen zorgt. Met dit design weet je zeker dat jouw meisjesdroom werkelijkheid wordt. En dat je in jouw droomjurk de liefde van je leven opnieuw betovert.

Het verschil tussen haute couture en prêt-à-porter

De letterlijke betekenis van haute couture is hogere snijkunst. Hiermee wordt bedoeld dat de kleding met de hand gemaakt is. Bij haute couture wordt gebruik gemaakt van speciale stoffen en vaardigheden. Prêt-à-porter daarentegen betekent klaar om te dragen en wordt in grote aantallen en in vaste maten gemaakt.

Reacties uitgeschakeld voor De haute couture trouwjurk uit een meisjesdroom

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.