Samsonite koffers nog steeds de populairste

30 september 2014 | Auteur: | Posted in Mode

Het begon allemaal inĀ  het jaar 1910 toen de Shwayder Brothers, de oorspronkelijke oprichters, starten met de productie van houten reiskoffers. In 1941 kwam Samsonite met de streamline, een vernieuwde bagagelijn die bestond uit een houten frame dat bekleed werd met gevulkaniseerde vezel met ongelooid effect. Dit zorgde voor een lederen look. En zo zijn er nog veel meer milestones voor het bedrijf, de eerste koffer op wielen kwam bijvoorbeeld al in 1974. Vandaag de dag, in het jaar 2014, zijn Samsonite koffers nog steeds toonaangevend in de markt.

Toen Jesse Shwayder, een van de Shwayder broers Samsonite oprichtte in 1910 was reizen iets voor alleen de rijken der aarde die het geld en de tijd hadden om iets van de wereld te zien en op reis te gaan. Omdat dit alleen voor enkelen was weggelegd werd er veel zorg besteed aan transport en service. Hieronder viel ook de bagage die gebruikt werd om de persoonlijke eigendommen in te vervoeren. Samsonite was een van de eerste merken die bagage produceerde en verkocht, en heeft vanaf het moment van de oprichting bekend gestaan om vakmanschap en innovatie. Samsonite koffers zijn altijd producten geweest waar veel tijd, stijl en kwaliteit in heeft gezeten.

Met een geschiedenis die loopt vanaf het jaar 1910 tot het heden beschiktĀ  Samsonite over 104 jaar aan ervaring op het gebied van kwalitatieve oplossingen voor alle reisproblemen en leveren ze ook vandaag de dag innovatieve producten van hoge kwaliteit.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.