Ontwerp uw eigen trouwring bij juwelier Cober.

2 januari 2015 | Auteur: | Posted in Mode

Uw gaat trouwen en bent nog opzoek naar de perfecte trouwringen die dag dag van uw leven compleet zullen maken? Dan ben u bij juwelier Cober aan het juist adres. Juwelier Cober geeft u de mogelijkheid om zelf een trouwring te ontwerpen samen met een hoog opgeleide goudsmid.

Op de computer kunt u zelf een ontwerp maken en elke detail wat u maar wilt toevoegen of verwijderen. U kunt kiezen wat voor ring u wilt, een ring gemaakt van wit goud of toch liever van geel goud? U kunt een extra diamantje toevoegen of u houdt het simpel. Dat maakt uw trouwring extra uniek want er zal nergens anders een tweede trouwring te vinden zijn die u heeft ontworpen, hij is uniek in zijn soort.

Doordat u zelf uw ring kan ontwerpen bepaald ook u zelf de prijs van de ring. U hoeft niet meer op prijskaartjes te kijken voordat u een ring gaat passen, u kun uw ring net zo lang blijven aanpassen tot de prijs en ontwerp naar uw wens zijn.

Nadat u het ontwerp heeft gemaakt worden de ringen met een 3D printer tot stand gebracht of ze worden handmatig en zorgvuldig gemaakt door een van de goudsmeden van juwelier Cober. Juwelier Cober staat voor kwaliteit en het uniek zijn in zijn soort, er wordt daarom ook altijd naar uw wens geleverd.

Omdat Cober de enige juwelier is in Nederland die dit aanbiedt is hij uniek in zijn soort. Nog nooit is een juwelier zo modern geweest en heeft u zoveel mogelijkheden gegeven als het gaat om trouwringen.

Omdat uw trouwdag natuurlijk een belangrijke dag is zorgt juwelier Cober ervoor dat de trouwringen aan alle wensen zullen voldoen en zo deze dag nog mooier kunnen maken voor u. U zal ongetwijfeld de juiste keuze maken en hier heeft u nog uw hele leven profijt van.

Voor meer informatie kunt u terecht http://www.cober.nl/trouwringen/cober-trouwringen.html

Auteur:

This author has published 20 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.