Huwelijksfotograaf uit Antwerpen in Antwerpen?

22 maart 2014 | Auteur: | Posted in Mode

huwelijksfotografie

Maakt het uit waar je huwelijksfotograaf vandaan komt?

De een zal

 zeggen van niet en de ander zal zeggen van wel.

Zie hieron

der een aantal tips en ideeën om een mening te vormen of de fotograaf uit Antwerpen moet komen als je besluit in Antwerpen te trouwen.

1. Locatie

Stel je hebt nog geen locatie maar al wel een huwelijksfotograaf. Antwerpen is een grote stad met veel verschillende mooie fotol

ocaties. Een lokale huwelijksfotograaf kan je dan een goede suggestie doen voor een locatie. Na een gesprek met jullie heeft hij een goed id

2. Locatie, nogmaalsee van jullie, jullie stijl en jullie wensen. Hij zal dan absoluut een aantal goede ideeën hebben. Een fotograaf van buiten Antwerpen zal je hierbij niet kunnen helpen.

Op het moment dat je een huwelijkslocatie hebt gekozen ofwel voor de ceremonie, ofwel voor het feest of misschien wel voor allebei dan bespreek je dit met de huwelijksfotograaf. Antwerpen heeft veel bijzondere plekjes en een lokale fotograaf zal die zeker weten waardoor jullie een unieke fotoserie krijgen. Een fotograaf van buiten Antwerpen zal de uniekste plekjes niet kennen en daardoor zal jullie fotoserie niet zo uniek worden als mogelijk zou kunnen zijn.

3. Reputatie

Als je een lokale huwelijksfotograaf kiest is het mogelijk om zijn reputatie na te gaan. Vraag maar eens rond onder vrienden, familie en kennissen naar een goede huwelijksfotograaf. Antwerpen is dan ook weer zo groot niet. De kans is groot dat dezelfde naam een aantal keer boven komt drijven. Zo kun je een ‘shortlist’ maken van een aantal fotografen en dan bij deze fotografen gaan kijken of de al eerder gemaakte reportages je aan staan. Hierbij kun je kijken naar het soort foto’s, de stijl van de foto’s en de sfeer die de foto’s uitstralen.

4. Locatie, voor de derde keer

Dit volgt eigenlijk op het vorige item Reputatie. Als je een huwelijksfotograaf van buiten Antwerpen kiest zul je naar hem toe moeten gaan voor het bekijken van zijn eerder werk en voor een intake gesprek. Het is handiger om een studio dichterbij te kiezen zodat je even snel langs kunt gaan.

5. Kosten

Houd er rekening mee dat je misschien extra vervoers- en tijdkosten moet betalen op het moment dat je fotograaf niet uit Antwerpen komt, maar van verder weg.Als je budget erg belangrijk is bij het organiseren van je bruiloft, dan kan dit natuurlijk zwaarder meetellen.

6. Familiariteit

Het klinkt misschien raar maar meestal heb je met mensen uit je eigen woonplaats een groter klik dan met mensen uit een andere woonplaats. Elke stad is toch anders, dus zullen de mensen ook anders zijn. En niets is zo leuk als blijkt dat je gasten de fotograaf al kennen.

Misschien dat bovenstaande redenen voor jou helemaal niet relevant zijn. Of misschien kun je zelf ook een aantal redenen bedenken waarom een lokale fotograaf een betere keuze is dan een fotograaf die verder weg woont. De keuze is uiteindelijk toch aan jullie. Jullie kiezen iets waar je jezelf het prettigst bij voelt.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.