Wat te doen in de Seychellen?

24 januari 2017 | Auteur: | Posted in Vakantie

De Seychellen bestaan uit 115 kleine en grotere eilanden met een gezamenlijke oppervlakte van 455 m2. Door de geïsoleerde ligging en het feit dat de eilandengroep slechts twee eeuwen geleden is ontdekt, vind je op de Seychellen een unieke fauna en flora. Daarnaast maken de hagelwitte palmstranden, azuurblauwe zee en rijke onderwaterwereld deze tropische eilanden tot een geliefd relaxoord. Maar de Seychellen hebben veel meer te bieden dan zon, zee en strand. Ook voor een actieve vakantie ben je op de Seychellen op het juiste adres!

Ga fietsen op La Digue

Op La Digue neemt iedereen de fiets en vind je weinig auto’s. Perfect om zelf dus ook een fietstocht te maken! Huur een fiets en rijd het heuvelachtige eiland rond met de zon op je gezicht, ontdek de mooiste stranden en geniet van de prachtigste uitzichten.

Beklim de granieten rotsen

De Seychellen staan absoluut bekend om haar imposante granieten rotsen die de baaien omringen. Deze gestapelde rotsen zijn zeer indrukwekkend en nodigen uit om te beklimmen, voor een nog beter uitzicht over de prachtige stranden!

Bekijk de onderwaterwereld

De Seychellen heeft een zeer unieke onderwaterwereld met tropische vissen, schaaldieren en zeeschildpadden. Ga je liever duiken? Dan maak je ook kans om roggen, grote baarzen en walvishaaien te spotten!

Wandel van baai naar baai

Op het eiland La Digue kun je prachtig van baai naar baai wandelen. Eigenlijk kunnen we het beter een hike noemen, want tussen de stranden door klim je letterlijk door de groene jungle heen!

Bezoek reusachtige palmbomen

Vallee de Mai Nature Reserve, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, is een palmbos met zes palmsoorten die alleen op de Seychellen voorkomen. De Coco de Mer-palm is daarvan de bekendste en heeft de grootste kokosnoten ter wereld! Een wandeling door dit park is absoluut indrukwekkend en zeker een aanrader.

Wil jij ook in een korte tijd veel zien en doen op de Seychellen? Overweeg dan eens om contact op te nemen met een reisorganisatie, zoals Impala Tours. Deze organisatie maakt je reis helemaal op maat, zodat je zeker weten alles uit je vakantie op de Seychellen haalt!

Reacties uitgeschakeld voor Wat te doen in de Seychellen? Tags: , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.