Vliegveld Ibiza

28 september 2013 | Auteur: | Posted in Vakantie

Je vertrekt vanaf het vliegveld van Amsterdam of Rotterdam en na amper twee uurtjes vliegen zweef je boven het Spaanse eiland Ibiza. Zodra je de blauwe zee en de goudgele stranden ziet terwijl j langzaam het eiland nadert krijg je steeds meer de kriebels en ben je helemaal klaar voor je vakantie Ibiza. De sfeer van het eiland proef je direct al je met het vliegtuig geland bent. Of als je er met de boot vanaf Spanje bent aangekomen, want dat is natuurlijk ook een mogelijkheid om op die manier naar Ibiza te reizen.

Op het vliegveld van Ibiza moet je, hopelijk nog maar eventjes, wachten op je bagage en dan kun je het vakantieavontuur tegemoet gaan. Op het vliegveld kun je een taxi naar je hotel nemen of een auto huren. Met een georganiseerde reis vanaf Nederland reis je vaak verder per bus. Eenmaal aangekomen bij je hotel of appartement berg je je koffers snel op en spring je het bruisende leven op Ibiza binnen.

Eerst ga je lekker naar het strand waar je met een drankje in je hand, gekocht bij een van de vele leuke barretjes, lekker van de zon gaat genieten. Dan heb je de mogelijkheid om het heldere water van de zee te ontdekken. Je kunt met verschillende bootreizen meegaan, gaan snorkelen en zo de kleurrijke vissen bekijken of gewoon lekker gaan zwemmen in het warme zeewater.

Na een fijn diner in een restaurant kun je je vervolgens in het nachtleven van Ibiza storten, want dat is toch waar de meeste mensen een vakantie naar Ibiza voor boeken.

Auteur:

This author has published 11 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.