Tenten en tarps

18 september 2017 | Auteur: | Posted in Vakantie

Tenten en tarps zijn handige accessoires voor de kampeerder. Een tarp is een zeildoek met bevestigingspunten met meerdere toepassingen, dat meestal gebruikt wordt voor outdooractiviteiten. Het Zwitserse merk Exped uit de stad Zurich verkoopt standaard tenten en tarps zonder versieringen, die geschikt zijn voor kampeer- en fietsvakanties, survival- en stranddagen.

De Exped Venus III DLX plus

Deze tent van het Zwitserse merk Exped beschikt over grote voorten. De tent is ruimtelijk en biedt genoeg schuilmogelijkheden, wanneer het regent. De handige constructie van de tent zorgt voor gemak bij het opzetten. Ondanks de simpele stokconstructie is de tent wel stormbestendig. Er worden scheerlijnen bij de tent geleverd, die opgeborgen kunnen worden in de speciale Stuffzakjes van de Exped Venus III DLX plus. Je kunt het grondzeil bij de ingang deels oprollen, zodat je de ruimte hebt modderige schoenen uit te trekken of vieze voeten schoon te maken, voordat je je tent betreedt. De tent heeft tenslotte vele opbergmogelijkheden voor je bagage: een ruimtelijke mesh organizer, meerdere tentzakken, evenals een gearloft in het bovenzeil.

Meer van Exped

Naast handige tenten en tarps biedt Exped nog andere producten om het kampeerplezier en gemak te vergroten. Zo produceert Exped comfortabele, lichtgewicht slaapmatten voor in jouw Exped tent. Deze slaapmatten combineren de voordelen van een luchtbed met de voordelen van een zogenaamde Therm-a-Rest. Voor lichtgewicht kampeerders, fietsers of trekkers zijn deze slaapmatten ideaal en bruikbaar bij ieder weertype.
Andere gadgets die Exped aanbiedt, zijn onder meer kussens, pompjes en beschermhoezen. Ook verkoopt Exped mummieslaapzakken met een comforttemperatuur van zeven graden en zonder kans op onderkoeling tot min dertien graden. De slaapzakken zijn gemaakt van ganzendons en nylon. Ze wegen slechts 700 gram en zijn dus gemakkelijk mee te nemen. Exped biedt een ruim assortiment van kampeerartikelen aan met oog voor comfort.

Reacties uitgeschakeld voor Tenten en tarps Tags: , , ,

Auteur:

This author has published 117 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.