Multifunctionele Buffs ® bij Zwerfkei

22 februari 2017 | Auteur: | Posted in Vakantie

Sinds 1992 produceert het Spaanse Buff vanuit Barcelona multifunctionele en veelzijdige kledingaccessoires. Het merk is inmiddels bijna synoniem geworden voor deze handige, lichtgewicht en comfortabele col, die niet alleen gebruikt kan worden als muts, maar ook als sjaal, gezichtsmasker, beanie, nekgaiter, balaclava, hoofdband, halsdoek en nog veel meer. Zwerfkei Buitensport heeft online en in de winkel een enorm assortiment Buffs, die in verschillende materialen en designs verkrijgbaar zijn. Zo zijn er inmiddels ook lekkere warme mutsen van Buff®. Met een Buff ®  zult u beschermd zijn tegen kou, wind, hitte, UV-licht en stof!

Buff ®  Merino Wool en Buff ®  High-UV

Buffs zijn tegenwoordig in heel veel motieven en varianten verkrijgbaar. Zo zijn er voor dames Buffs met een kleinere omtrek en voor kinderen vrolijke designs verkrijgbaar. Niet alleen de Original Buff ®  beschermt u tegen de weersomstandigheden. Gaat u op reis naar de tropen of een warm land? Met een Buff ®  High UV wordt u beschermd tegen schadelijke UV-straling en vervelende insecten door de Buff ®  High-UV en Buff ®  Insect Shield lijn. Gaat u op de motor door de kou van Alaska, dan biedt een Buff ®  van merino wol of Polartec ®  juist uitkomst. Deze Buffs zorgen ervoor dat uw gezicht beschermd wordt tegen insecten en opwaaiend stof, terwijl het lichtgewicht materiaal de wind en kou tegenhoudt.

Voor elke outdooractiviteit een Buff ®

Zwerfkei Buitensport heeft een enorme collectie van Buff ®.  Kunt u door de Buffs het bos niet meer zien, kom dan langs in de winkel voor uitgebreid advies van een van de ervaren medewerkers. Zij helpen u graag met de keuze van het juiste model en materiaal Buff. Als u al weet welke u wilt, dan kunt u de Buff snel en eenvoudig bestellen op zwerfkei.nl. Dan wordt het binnen een dag bij u thuis bezorgd. Als achteraf blijkt dat u toch niet het juiste model heeft gekozen, kunt u de Buff kosteloos terugsturen en omruilen voor een ander model!

Reacties uitgeschakeld voor Multifunctionele Buffs ® bij Zwerfkei

Auteur:

This author has published 110 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.