Met de kinderen op vakantie

18 augustus 2017 | Auteur: | Posted in Vakantie

De zomer valt dit jaar helaas een beetje tegen in Nederland. Het is niet heel erg koud, maar de echt zomerse temperaturen blijven helaas uit. Toch is het lekker om van een welverdiende vakantie te genieten, zelfs in eigen land. Met 22 graden is het ook nog lekker om op de camping te zitten of een dagje naar het strand te gaan. En als de zon dan eindelijk door breekt, dan is voelt het zeker zomers aan!

Naar de camping

Heeft u kleine kinderen? Dan is niets zo leuk om de vakantie door te brengen op de camping. Hier kunnen de kinderen veel vrienden maken en lekker veel buitenspelen met de andere kinderen. Als ouders is het natuurlijk ook gezellig, want je maakt al snel een praatje met de buren op de camping. Om ervoor te zorgen dat de kinderen zich goed vermaken neem je natuurlijk wel het een en ander van de speelgoed collectie van thuis mee. De tablet en laptop kunnen in de vakantie wel thuis blijven, buitenspelen is dan veel leuker!

Speelgoed voor op vakantie

Wat nemen we dan wel mee voor de kids? Vrijwel alles is goed! Een setje kinder- jeu des boules ballen, badmintonrackets en een voetbal zijn altijd populaire camping activiteiten. Waterspellen zijn ook altijd leuk wanneer de zon schijnt. Neem wat weerballonnen of waterpistolen mee voor een spetterend watergevecht. Of gebruik simpelweg wat lege flessen en de voetbal voor een potje flessenvoetbal, altijd leuk!

Een dagje strand

Ga je een dagje naar het strand, dan vergeet je natuurlijk niet de schep en de kleine emmertjes om lekker in het zand te spelen en zandkastelen te bouwen! Hou je niet in als vader of moeder, en doe gezellig met de kinderen mee en stort je lekker in het zand! Zit je helemaal onder het zand? Dan ben je in de zee zo weer schoongespoeld. Laat je kinderen niet alleen spelen, maar doe deze zomer gewoon lekker mee!

Reacties uitgeschakeld voor Met de kinderen op vakantie Tags: ,

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.