Met de kinderen naar Amerika

29 juli 2015 | Auteur: | Posted in Reizen, Vakantie

Amerika is een veelzijdig land en heeft voor elke reiziger wat te bieden. Zo ook voor de kinderen! Weet je alleen nog niet zo goed wat je kunt doen met de kinderen en waar je heen moet tijdens jouw vakantie Amerika? Florida is de ideale streek voor een vermakelijke vakantie voor kids én ouders!

Orlando, pretparkgek

Breng een bezoek aan het favoriete park van de kinderen: Walt Disney World. In dit park zijn maar liefst 4 themaparken: Magic Kingdom (Disney park), Epcot Centre (wetenschappelijk park), Animal Kingdom (dierpark met méér dan 250 diersoorten) en Disney’s Hollywood Studio’s (de filmset). Je kunt één van de parken bezoeken en zult hier met gemak een hele dag door kunnen brengen. Ook kun je een flexticket kopen zodat je meerdere parken op een dag kunt bezoeken.

Surfin’ USA

Florida heeft hagelwitte zandstranden en een azuurblauwe zee, prachtig! Na de drukte van de pretparken in Orlando kun je wel wat uitrusten aan het strand van Florida. Voor de kinderen kunnen er speciale boogieboards gehuurd worden, zodat de gelijk waterpret kunnen hebben met de golven. De ouders kunnen lekker toekijken hoe de kids de golven trotseren. De kinderen kunnen eventueel ook een surfles nemen.

Krokodillen jagen

Een activiteit leuk voor jong én oud: naar de Everglades. Hier kun je per airboot over de moerassen heen op zoek naar alligators, vogels en mooie natuur. Tijdens je trip door de Everglades kunnen de kinderen een lekker bordje patat met kroket eten of het speciale gerecht: gator tails. Dit zijn een soort van spare ibs maar dan van een krokodil!

Fietsen over Key West

Zijn de kinderen wat ouder en willen jullie graag iets actiefs doen? Dan kun je een fiets tour doen op Key West. Onderweg zul je stoppen langs stranden (met een caribisch sfeertje!), Miami (waar je cadillacs kunt bewonderen op de boulevard), en in de prachtige villawijken met huizen van o.a. Ernest Hemmingway.

Auteur:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.