Eindelijk weer op wintersport!

30 oktober 2014 | Auteur: | Posted in Vakantie

Het is weer bijna zo ver, het wintersportseizoen begint weer! Mensen gaan er weer volop op uit om dagen, weken in de sneeuw te overleven. Het is een geweldig bezigheid, steeds meer mensen trekken erop uit in de voorjaarsvakantie. Er zijn echter wel een aantal nadelen aan wintersport.

Je moet het namelijk regelen en de uiteindelijke wintersport boeken, dat kost tijd en moeite, maar het is het waard! En als tweede nadeel, het is een veel te korte vakantie. Je moet erna weer naar huis. Dit is helaas altijd waar. Maar je moet gewoon genieten van de geweldige week die je daar bent!

De meeste mensen gaan een week en dan vaak in een hotel. Dat betekent dat je ontbijtje geregeld wordt, zodat je niet met een lege maag de piste op moet! Je kunt ook een keer een chaletje huren. Dat is voor een vriendengroep of gezin erg gezellig en het geeft een echte Oostenrijkse sfeer.

Een chalet zorgt voor een eigen plekje, je hoeft de gang namelijk niet te delen! Je moet misschien wel je eigen ontbijt regelen, maar je bent wel meer met elkaar. In het hotel is het namelijk zo dat je zo snel mogelijk naar buiten wilt om te gaan skiën, maar in een chaletje is het zo gezellig, dat je misschien wel even gezellig samen binnen wilt zijn.

Als je voor het eerst op wintersport gaat, moet je wat dingen bedenken. Je moet genoeg warme kleren meenemen, dat klinkt misschien heel erg logisch, maar toch kom je daar met te weinig warme kleren. Gelukkig kun je altijd naar de après-ski, waar het heerlijk warm is. En mocht je het daar niet warm krijgen, krijg je het waarschijnlijk wel warm van alle heerlijke drankjes die je daar kunt krijgen! Wacht niet langer en ga die wintersport Oostenrijk boeken!

Auteur:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.