Leuke en uitdagende outdoor uitjes

15 juli 2014 | Auteur: | Posted in Sport

Af en toe is het super leuk om iets leuks te doen met je vrienden. Als je al te vaak naar de bioscoop bent geweest en bowlen intussen ook wel saai begint te worden, zijn er nog genoeg opties om je prima te vermaken. Als je niet weet wat je zou kunnen doen hebben we hier een aantal intense uitjes op een rijtje gezet.

Outdoor Lasergamen met Gotcha lasergames

Op een zaterdag met een hele groep vrienden lasergamen is een geweldig uitje waarbij de spanningen hoog op kunnen lopen. Het is een zeer actief uitje, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld paintball zal je niet vies worden (en geen last hebben van blauwe plekken). Er wordt namelijk niet met verf geschoten maar met een laserstraal. Hiervan voel je helemaal niets, alleen het pak zal even gaan trillen zodat je weet dat je bent geraakt. Lasergamen wordt vaak binnen gedaan, maar voor de verandering zou je ook ’s avonds kunnen lasergamen  op een verlicht speelveld. Gotcha Lasergames organiseert bijvoorbeeld outdoor lasergame door heel Nederland. Als je dus naar iets nieuws opzoek bent, zal je hiermee gegarandeerd een geslaagd uitje krijgen.

Karten

Karten is bij de meeste mensen wel bekend, en toch zijn er nog genoeg mensen die het nog nooit hebben gedaan. Er zijn zowel indoor als outdoor karting banen en afhankelijk van het weer of en de grootte van de baan kan je dus kiezen wat je liever wil. Laat je trouwens niet te snel afschrikken door het weer. Het is namelijk super gaaf om buiten te karten met regen. Dit zorgt ook weer voor een extra element in het spel waardoor het karten nog veel gaver wordt. Als jij en je vrienden het niet erg vinden om een beetje vies te worden is het dus een leuk idee om opzettelijk een regenachtige dag uit te kiezen om outdoor te karten. Let wel op dat de outdoor banen niet het hele jaar open zijn.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.