Bronzen beeldjes: thema’s, soorten, betekenissen

25 februari 2014 | Auteur: | Posted in Sport

Bronzen beeldjes zijn nog altijd razend populaire sportprijzen. Ze hebben een schitterende, authentieke uitstraling en zijn voor velen de favoriete sportprijzen in de kast. De beeldjes, die vaak een sculptuur van een sporter zijn, kunnen bijvoorbeeld op een mooi marmeren voetstuk geplaatst worden. Het marmeren voetstuk wordt vaak nog voorzien van een plaatje, waarop dan de naam van het evenement en de datum gegraveerd worden. Naast bronzen beeldjes kun je ook kiezen voor beeldjes van andere materialen, zoals resin en tin.

Goedkope bronzen beeldjes
Indien je een krap budget hebt, kun je er ook voor kiezen om je beeldjes te laten maken van gegoten plastic. Deze beeldjes kunnen zodanig worden bewerkt dat het lijkt of ze van echt brons gemaakt zijn. Hiermee bereik je hetzelfde effect, alleen dan tegen een veel voordeliger tarief!

Bronzen beeldjes voor elke sport
Bronzen beeldjes beelden vaak een specifieke sport uit. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een karateka die een trap in de lucht geeft, een paard dat over een hindernis heen springt of een tennisser die uithaalt voor een slam dunk. Leveranciers hebben voor iedere sport wel een paar geschikte mooie bronzen beeldjes. Maar ook bronzen beeldjes speciaal laten maken behoort tot de mogelijkheden.

Bronzen beeldjes voor elke gelegenheid
Bronzen beeldjes zijn naast sportprijzen ook uitstekend geschikt als erkenning van prestatie, als presentje wanneer een werknemer met pensioen gaat of een speciale award verdiend voor zijn of haar verdiensten.

Auteur:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.