Zoek jij genot? Probeer de White Widow

4 maart 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen

Als je zo nu en dan ook wel eens cannabis tot je neemt dan heb je misschien wel eens een keer van de White Widow gehoord. Dit is namelijk een plant die garant staat voor genot. Mocht je hier nog nooit van gehoord hebben dan is het zeker zaak dat je dit snel gaat proberen. De White Widow is een plant die erg populair is bij gebruikers. Zo heeft de plant een hoge opbrengst en ook een hoog THC gehalte van maar liefst zeventien procent. De smaak en de geur van de plant kunnen we het beste omschrijven als zoet, vet en scherp en de werking omschrijft zich het beste als zwaar, heftig en stoned.

Je kunt dus wel voorstellen dat als je wel eens cannabis tot je neemt dat je dan zeker de White Widow moet gaan proberen. Wil je nu ultiem genieten en ook nog eens zorgen dat je minder schadelijke stoffen binnen gaat krijgen dan kun je overwegen een vaporizer te gaan gebruiken. Dit is het alternatief voor roken en diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het een stuk gezonder voor je is. In een smartshop kun je al deze producten vinden en het loont dan ook de moeite hier een kijkje te gaan nemen.

De White Widow is een kruising van twee topplanten

Nu is de White Widow een kruising tussen twee topplanten. Dit zijn de Indiase Indica en de Braziliaanse Sativa. De White Widow heeft ook de kenmerken van deze planten, zo heeft deze de stevige toppen en de prachtige witte kristallen die ook de beide andere planten kenmerken. Naast dat de plant genot biedt is het ook plezierig om naar de plant te kijken. De White Widow mogen we gerust bij de mooiste planten ter wereld scharen.

Deze plant wordt dan ook vaak afgebeeld in bladen en magazines. Dit is leuk om te weten maar jou zal het vooral om het genot gaan. Wil je de plant zelf gaan kweken dan kun je de zaden snel en voordelig gaan bestellen bij de Dutch Headsshop. Neem dus snel een kijkje en geniet binnenkort ook van deze superplant.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.