Waar genieten daar is de vaporizer voor

29 april 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen

Mogen wij je de ideale manier geven om echt te gaan genieten? Dit is door het gebruik van de vaporizer. Dit apparaatje is namelijk het ideale alternatief voor het roken. Nu leggen we je dan ook graag de werking van de vaporizer uit. In de vaporizer kun je materialen zoals tabak en cannabis plaatsen en je zult er net zoveel van gaan genieten als bij het roken. In tegenstelling tot het roken wordt bij de vaporizer de materialen niet verbrandt maar worden deze verhit.

Deze verhitting zorgt ervoor dat er minder schadelijke stoffen vrijkomen zoals stikstofoxide en deeltjes teer. Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken geweest en deze tonen stuk voor stuk aan dat het gebruik van een vaporizer beter is voor je gezondheid dan wanneer je rookt. Wil je dus gezonder gaan leven maar liever niet stoppen met roken dan is de vaporizer zeker de moeite waard om eens te gaan proberen. De verhitting die is rond de 180 graden en dit zorgt ervoor dat dit apparaat beter is voor je gezondheid. Probeer het dus eens en je zult zien dat je er waar van zult gaan genieten.

De vaporizer is er in verschillende uitvoeringen

De vaporizer kennen we in twee verschillende uitvoeringen. Er is het model wat je handmatig moet gaan verhitten door bijvoorbeeld een aansteker te gaan gebruiken. Zoek je nu wat luxe dan kun je ook kiezen voor het model wat beschikt over een elektrisch verwarmingselement. Dit model beschikt ook over een temperatuurregelaar. Als we kijken naar de voordelen dan is het feit dat het beter is voor je gezondheid het belangrijkste maar er zijn meer.

Ook heb je bijvoorbeeld minder materialen nodig om hetzelfde effect te bereiken als bij het roken. Daarnaast kun je de vaporizer ook gaan gebruiken op plekken waar een rookverbod is ingesteld aangezien er bij het gebruik geen kans is op meeroken. Gebruik dus eens de vaporizer en ervaar zelf de vele voordelen. De Dutch Headshop heeft een mooi aanbod aan vaporizers en wij nodigen je graag uit een kijkje te gaan nemen bij de diverse modellen door op de link bovenaan in dit artikel te klikken.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.