Werkschoenen bij GBF

13 oktober 2014 | Auteur: | Posted in Schoenen

Goede werkschoenen en veiligheidsschoenen bij GBF Klasse Bouwmaterialen

 

Iedereen die een groot gedeelte van de tijd lichamelijk werk verricht heeft goede werkschoenen nodig. Werknemers die fysiek zwaar werk doen of lang moeten staan werken bijvoorbeeld in de bouw, in de industrie, in de schoonmaak, in een magazijn of in een zorginstelling. Voor deze mensen is het belangrijk dat ze goede en veilige schoenen dragen. GBF Klasse Bouwmaterialen heeft een overzicht samengesteld met vele werkschoenen en veiligheidsschoenen die online te kopen zijn. Ga naar het overzicht werkschoenen van GBF KlasseBouwmaterialen.!!

 

 

Klasse S1 tot en met S5 werkschoenen en werklaarzen!

Op gbf-klassebouwmaterialen.nl kun je S1 tot en met S5 klasse schoenen vinden van verschillende bekende merken. De S1 tot en met S5 klasse schoenen voldoen aan de minimale eis: SB (Safety Base). Deze vijf types beschikken daarnaast ook andere eigenschappen. Klasse S1 heeft gesloten hiel, is antistatisch, absorbeert energie en beschermt tegen koolwaterstoffen. De klasse S2 schoen beschikt ook de eigenschappen van S1 en voorkomt daarnaast absorptie van water en penetratie. Het type S3 schoen is hetzelfde als type S2, met als toevoeging een zool die beschermt tegen perforatie. Werklaarzen vallen onder de klassen S4 en S5. De S4 werklaars is antistatisch en absorbeert schokken in de hak. De S5 werklaars is hetzelfde als de S4 werklaars en voorkomt daarnaast spijkerpenetratie en heeft een antislip zool.!!

Ook inlegzolen in het werkschoenen overzicht!

Op de website van GBF Klasse Bouwmaterialen zijn er ook inlegzolen te vinden. Inlegzolen geven extra comfort en stabiliteit aan je voeten. !!Bestel hier werkschoenen en inlegzolen bij GBF Klasse Bouwmaterialen en geef daarmee je voeten de beste bescherming tijdens het werk!

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.