Reistassen in allerlei soorten en maten

24 april 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen, Vakantie

Een reistas is belangrijk voor iedere vakantie. Of je nou op een korte vakantie of op een wereldreis gaat, een reistas is altijd nodig. Natuurlijk verschilt het soort reistas per vakantie. Zo is het onnodig om een grote koffer mee te nemen wanneer je twee dagen op een stedentrip gaat (tenzij je natuurlijk van plan bent om heel veel spullen mee te nemen). En de meeste mensen zullen te weinig kunnen meenemen in een reistas wanneer je enkele weken op vakantie gaat. Hiervoor is een koffer over het algemeen de fijnste reistas. Tegenwoordig gaat vrijwel ieder gezin ieder jaar op vakantie. Ofwel in Nederland of in het buitenland. En met de komst van de vele verschillende soorten reizen is de vraag naar verschillende soorten reistassen ook flink toegenomen. Het is alleen wel belangrijk dat je het juiste soort haalt bij de juiste vakantie.

Fietsrugzak voor de fietsvakantie

Wanneer je in Nederland op vakantie gaat (of net over de grens) is het misschien wel een erg leuk idee om eens op een fietsvakantie te gaan. Dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar voor de sportieve mensen onder ons is dit toch een leuke uitdaging? Het fijne aan een fietsvakantie is, is dat je veel meer van het land ziet. Je gaat er namelijk niet met snelle snelheden overal langsheen. Maar bedenk wel dat wanneer je op fietsvakantie gaat, je wel rekening moet houden dat je een goede fietsrugzak koopt. Je fietsrugzak is namelijk de enige bagage dat je kan meenemen en je wilt natuurlijk wel genoeg spullen mee kunnen nemen. Dit terwijl de fietsrugzak niet te zwaar is, je moet er immers veel kilometers mee kunnen fietsen. Laat je hiervoor goed informeren bij een echte fietszaak die ook goede kwalitatieve rugzakken verkoopt. Ook heb je speciaalzaken voor fietsvakanties waar je goed terecht kan voor een fietsrugzak.

Rugzak voor de korte reizen

Wanneer je op een citytrip gaat, of een andere korte vakantie, is een rugzak of handbagage koffer ideaal. Wanneer je met het vliegtuig gaat hoef je de bagage namelijk niet in te checken en deze reistassen bieden volop ruimte voor de spullen die jij nodig hebt.

Koffers voor de lange reizen

Wanneer je een week (of veel langer natuurlijk) op vakantie gaat zijn koffers het meest ideaal. Zeker wanneer je kiest voor een hardcover koffer. Wanneer je met het vliegtuig gaat, biedt deze namelijk meer bescherming dan een softcover koffer of een weekendtas.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.