Populair: zelf uw bedrijfsauto bestickeren

21 mei 2015 | Auteur: | Posted in Shoppen

Het bedrijf onder de aandacht brengen is voor u als ondernemer natuurlijk een belangrijk item. Naast de huisstijl en website komt al snel autoreclame in beeld als marketingmiddel. Autoreclame is een efficiënt middel, want voor een relatief lage investering heeft u een heel hoog bereik. Uw kennissen en concurrenten hebben het al voor elkaar dus ook u kunt natuurlijk niet achter blijven. Maar hoe kunt u dit het beste aanpakken?

Autostickers zelf aanbrengen

Een zichtbare trend onder starters en zzp’ers is dat men kiest om zelf autostickers aan te brengen. Via online shops zijn stickers makkelijk te bestellen en meestal zijn er handige plakinstructies voor handen. En wie er niet zelf aan wil beginnen kent vaak wel iemand die kan worden ingeschakeld. Het kan immers veel geld besparen en een duidelijke reclame hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.

Stickers of magneetplaten

Wordt het een permanente bestickering of kiest u voor magneetstickers? U heeft vast wel eens gehoord van magneetstickers, deze zijn ideaal als u niet altijd met reclame wilt rijden. Maar er kleven ook nadelen aan, zo kunnen ze maar tot een maximaal formaat van zo’n 80 cm x 50 cm gemaakt worden als u zeker wilt zijn dat u ze onderweg niet verliest. Dat is bijvoorbeeld voor een werkbus niet heel groot. Ook mogen de magneetstickers niet permanent blijven zitten vanwege roestvorming. Normale autostickers zijn permanent en schoon verwijderbaar (mits u voor kwaliteit kiest), en er zijn talloze mogelijkheden om iets moois te creëren.

Eenvoudig online bestellen

Bepaalde stickerleveranciers zijn speciaal gericht op o.a. het leveren van autostickers. U kunt in een paar minuten uw stickers bestellen, zeker als u al drukklare bestanden heeft. Maar ook als u nog geen ontwerp heeft denken zij desgewenst mee.

Kies een leverancier met ervaring

Benader wel een gespecialiseerde partij waarbij stickers een hoofdproduct is en geen bijproduct. Zo voorkomt u vroegtijdige verkleuring, krassen of zelfs beschadigingen als ze er ooit weer af moeten. Ga dus niet altijd voor de goedkoopste optie, maar vraag om productgaranties omtrent verkleuring, schone verwijdering en wasstraatbestendigheid. Zo bent u zeker tevreden en kunt u voorlopig goed vooruit met uw autostickers!

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.