Spanning voor eerste botox behandeling

15 oktober 2014 | Auteur: | Posted in Mode

Mijn vriendin belde mij precies 3 weken geleden op, ik kon direct aan haar maken dat zij erg enthousiast was maar waarover wist ik nog niet precies. Ik vroeg aan haar waarover ze enthousiast was ze vertelde dat zij voor een botox behandeling was geweest bij Robert Schoemacher. Ik wist van haar dat ze al erg lang een behandeling met botox wou ondergaan met Robert Schoemacher maar dat ze het toch altijd wel eng vond om een behandeling te laten uitvoeren. Doordat ze bang is voor naalden vond ze botox in het begin ook helemaal niets, ze vertelde mij dat ze uiteindelijk toch heeft besloten om een botox behandeling te ondergaan. Ze was nog eventjes aan het twijfelen waar ze behandeling moest ondergaan maar al vrij snel was zij eruit dat ze het bij Robert Schoemacher wilde laten uitvoeren. Wel gaf ze aan dat ze erg zenuwachtig was voor de afspraak!

 

Het effect van de botox behandeling

Het effect van de injectable behandeling is erg mooi, zelf heb ik het resultaat gisteren kunnen bewonderen en haar huid ziet er een stuk frisser en jonger uit maar wel op een zeer natuurlijke manier. Ik vond het zelf altijd erg lelijk wanneer je duidelijk kunt dat iemand een injectable behandeling heeft ondergaan maar bij mijn vriendin ziet het er heel natuurlijk uit.

 

Perfect Age Centers voor botox behandeling

Ik hoorde van mij vriendin dat het op dit moment mogelijk is om op verschillende plekken in Nederland een botox behandeling te ondergaan. De Perfect Age Centers van Robert Schoemacher zijn verdeelt over Nederland en bevinden zich in:

  • Hengelo (overijssel)
  • Baarn
  • Den Haag

Mijn vriendin woont in Amsterdam, daarom koos zij ervoor om naar Perfect Age Center te gaan voor haar botox behandeling. Ik vind het effect van de injectable-behandeling zeer mooi en ik moet toegeven dat ik er stiekem ook wel eens over nadenk om zelf een rimpelbehandeling te laten uitvoeren!

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.