Riemenenco.nl de webshop voor riemen

26 september 2014 | Auteur: | Posted in Mode

In dit artikel wil ik graag mijn enthousiasme delen over een webshop voor riemen die ik laatst ben tegengekomen. Deze webshop is Riemenenco.nl

Het assortiment van riemenenco.nl:

Riemenenco.nl heeft een groot aanbod van riemen. Er zijn op de site maar liefst 6 categorieën waar de bezoeker uit kan kiezen.  We zullen deze categorieën kort behandelen.

Herenriemen: Bij de categorie herenriemen kun je kiezen uit honderden soorten riemen, van casual tot en met net en zakelijk. De site beschikt over goede filteringopties zodat je snel en gemakkelijk de perfecte riem kan vinden.

Damesriemen: Bij damesriemen is er ook keuze uit honderden soorten riemen. Er zijn ook enkele bekende merken zoals Joss modeaccessoires.

Kinderriemen: Het kinderassortiment van riemenenco.nl bestaat uit vooral vrolijke riemen met opvallende kleuren en prints. Helemaal leuk voor kinderen dus.

Grote riemen: Het is vaak lastig om voor mensen die over een  grotere maat beschikken een geschikte riem te beschikken aangezien de meeste maten maar tot  115cm lopen. Maar riemenenco.nl heeft voor mensen die over een maatje meer beschikken een geschikt aanbod.

Armbanden: Naast riemen kun je ook nog stoere leren armbanden bestellen bij deze online winkel.

Sale: Nu zijn de prijzen bij Riemenenco.nl al niet heel hoog maar de producten in sale zijn helemaal goed betaalbaar. Allerlei soorten riemen uit alle categorieën zijn hier in één overzicht verzameld.

Overige pluspunten riemenco.nl

Naast het feit dat riemenenco.nl over en sterk aanbod beschikt hebben ze ook nog heel goede andere voorwaarden. Als je voor drie uur besteld wordt het de volgende dag geleverd, de verzendkosten zijn gratis, elke klant heeft recht op 30 dag retourrecht En alle leren riemen zijn ook echt van 100% leer. En dat is lang niet bij elke winkel het geval.

Kortom ik zou zeggen neem eens een kijkje als je op riemenenco.nl als je op zoek bent naar geschikte riemen.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.