Herenkleding: stropdassen en herensokken

4 augustus 2013 | Auteur: | Posted in Mode

Bij een (zakelijke) gelegenheid hoort ook zakelijke kleding. Bij zakelijke kleding kun je denken aan een pak. Bij een pak hoort natuurlijk ook een mooie stropdas, overhemd en het geheel maak je compleet met mooie schoenen.

Stropdassen
Bij een kostuum hoort een mooie stropdas. Je kunt een stropdas los kopen, maar het is ook mogelijk om een kostuum te kopen. Stropdassen heb je in ieder geval in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen. Aan keus geen gebrek als je op zoek bent naar een stropdas. Een aparte “eigen” stropdas geef je outfit in ieder geval een unieke look.
Herensokken
Een goed paar sokken is natuurlijk onmisbaar. Niet alleen in de winter, maar ook tijdens de zomer kunnen herensokken goed van pas komen. Want ook dan het nog behoorlijk guur weer zijn. Voor de winter zijn sokken onontbeerlijk. Kies dan ook het liefst voor zo warm mogelijke sokken die je voeten heerlijk warm kunnen houden. Je kunt wat sokken aan gaat alle kanten op. Je kunt gebreide sokken kopen of deze zelf breien, maar dat doen tegenwoordig maar weinig mensen. De meeste sokken die worden verkocht zijn van textiel, katoen en wol.

Voor de zomer kun je halve sokken kopen, die wat luchtiger zijn. Overigens zijn deze halve sokken wat minder in de mode, maar ze worden niettemin nog altijd te koop aangeboden en ook verkocht. Niet voor ieder weertype, maar praktisch voor iedere gelegenheid heb je sokken. Als je een zakelijke meeting hebt kun je het best zakelijke en tevens donkere sokken dragen.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.