Ken jij de typerende smaak van de White Widow al?

11 februari 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen

Misschien heb je al eens een keer van de cannabisplant White Widow gehoord. Mocht je de plant al eens geprobeerd hebben dan zul je je waarschijnlijk wel kunnen vinden in de lofzang die er over deze plant gaat volgen. De White Widow is dan ook een prijswinnende plant die alleen maar in populariteit aan het toenemen is. De prijs die deze plant gewonnen heeft is de Cannabis Cup en deze prijs mogen we toch wel zeer prestigieus noemen. De White Widow is een kruising tussen de Indiase Indica en de Braziliaanse Sativa.

De kenmerken van deze beide planten vind je dan ook terug in de White Widow, zo heeft deze stevige toppen en prachtige witte kristallen. De White Widow heeft zelfs een uiterlijk wat zo mooi is dat het één van de meest afgebeelde planten is in de bladen en magazines. Toch zullen de meeste mensen de plant niet gaan kweken omdat deze zo mooi is. Een reden voor de populariteit is onder andere het hoge THC gehalte van de plant, dit gehalte is maar liefst zeventien procent en dit is fors als we dit vergelijken met andere planten.

De White Widow is eenvoudig te kweken

Het is zo dat de White Widow eenvoudig te kweken is. Doe je dit binnen dan kun je dit het hele jaar door gaan doen en dan zal de plant rond de tachtig centimeter hoog gaan worden. Kies je er nu voor om de plant buiten te gaan kweken dan zal deze hoger gaan worden maar dan moet je deze wel begin augustus gaan planten.

Kijken we dan naar de smaak en de geur van deze plant dan is dit zwaar, vet en scherp. De werking is zwaar heftig stoned. De zaden van de plant kun je ook eenvoudig op internet gaan bestellen. Je zult dan ook zien dat de prijs scherper is dan in de smartshop en je hoeft er ook nog niet eens de deur voor uit. Neem dus eens een kijkje bij de zaden van de White en ervaar ook de typerende smaak van deze prachtige plant.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.