Ervaar het genot van de White Widow

25 maart 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen

Waar genieten dat is waar de White Widow voor staat. Mocht je niet precies weten wat de White Widow is dan leggen we je dit graag even uit. De White Widow is een cannabisplant en niet zomaar één. We mogen het wel één van de topplanten noemen en deze is dan ook zeer in trek bij de gebruikers. Het is dan ook goed om te weten dat je de zaden van deze plant snel en eenvoudig via internet kunt gaan bestellen. Je krijgt dan vijf zaden thuis geleverd die jezelf kunt gaan planten. Je kunt dan zelf het genot gaan ervaren en geloof ons als we zeggen dat je hier geen spijt van zult gaan krijgen. De smaak en de geur van de plant die kunnen we het beste omschrijven als zoet, vet en scherp.

Kijken we dan naar de werking van deze plant dan laat deze zich het beste omschrijven als zwaar heftig stoned. Dat de plant populair is dat blijkt wel uit het feit dat deze ook al de Cannabis Cup heeft gewonnen dit komt ook door meerdere redenen. Zo is de opbrengst van deze plant zeer hoog en heeft deze ook een hoog THC gehalte. De White Widow heeft nog een eigenschap en dat is dat deze zeer mooi is. Daar zullen de gebruikers deze niet voor gaan kweken maar het is wel één van de meest afgebeelde planten in bladen en kranten.

De White Widow is een kruising

Nu is de White Widow een kruising van twee planten en dit zijn de Indiase Indica en de Braziliaanse Sativa. De White Widow heeft de kenmerken van deze planten zoals de stevige toppen en de prachtige witte kristallen. Binnen kun je plant uiteraard het hele jaar door kweken.

Wil je dit buiten doen dan dien je de zaden begin augustus te gaan planten. De bloeitijd van de White Widow is tussen de acht a negen weken en je kunt er dan van gaan genieten. Neem dus eens een kijkje voor de scherpe lage prijs in de webwinkel van Dutch Headshop en ervaar ook de vele voordelen die de White Widow je te bieden heeft.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.