De White Widow is een plant die je laat genieten

14 april 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen

We zouden je graag meer willen gaan vertellen over de White Widow, dit is namelijk een plant die je gegarandeerd zal laten genieten. Nu is de White Widow een plant met vele pluspunten en deze zetten we graag voor je op een rij. Laten we eerst vermelden dat de White Widow een cannabisplant is. Toch is deze niet alleen populair bij de gebruikers hiervan. Zo is de White Widow namelijk ook erg mooi en dat komt onder andere door de prachtige witte kristallen. Het is dan ook zo dat deze plant één van de meest afgebeelde planten in bladen en magazines is.

Kijken we naar de smaak en de geur van deze plant dan zien we dat deze zoet, vet en scherp is. De werking van de plant die is zwaar en heftig stoned. Een ander groot voordeel van de White Widow is het hoge THC gehalte van maar liefst zeventien procent. Je kunt je misschien wel voorstellen dat de vraag naar de zaden van deze plant hoog is. De plant is zelfs zo populair dat deze een aantal jaren gelden zelfs de Cannabis Cup won. Alle reden om de plant dus zelf eens te gaan kweken.

De White widow kan buiten erg groot worden

Kies je ervoor om de White Widow binnen te gaan kweken dan kun je dit uiteraard het hele jaar door doen en de plant zal dan ongeveer tachtig centimeter hoog gaan worden. Kies je er nu voor om de plant buiten te gaan kweken dan zal deze veel hoger gaan worden maar dan dien je er wel om te denken om de zaden begin augustus te gaan planten.

De bloeitijd van de White Widow is tussen de acht en negen weken en daarna kun jezelf de vele voordelen van de plant gaan ervaren. Neem eens een kijkje bij de zaden van deze plant door op de link in dit artikel te klikken. Je zult zien dat de prijs erg meevalt en dat je zelf ook zeker zult gaan genieten van deze plant. Er zijn in ieder geval al vele tevreden gebruikers die je voorgingen.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.