De White Widow die moet je zeker eens geprobeerd hebben

2 juni 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen

Weet je wat je zeker eens geprobeerd moet hebben als je van cannabis houdt, dat is de White Widow. Dit is een plant die we gerust uniek mogen noemen en dat is om meerdere redenen. We vertellen je er dan ook graag alles over in dit artikel. De White Widow die werd ontdekt door Greenhouse door twee planten met elkaar te gaan kruisen. Dit waren de Indiase Indica en de Braziliaanse Sativa. Het is dan ook zo dat de White Widow de kenmerken heeft van deze beide planten zoals de stevige witte toppen en de prachtige witte kristallen.

Als we kijken naar deze kristallen dan is dit ook een reden waarom deze plant niet alleen populair is bij de gebruikers van cannabis. Ook de liefhebbers van planten zijn er dol op en dit is omdat de plant zo mooi is. Het is zelfs zo dat het één van de meest afgebeelde planten in bladen en magazines is. Toch is dit mooi maar de reden dat de zaden van deze plant aangeschaft worden dat is toch vaak om de smaak, de geur en de werking van de plant te kunnen ervaren.

De kenmerken van de White Widow die zijn uniek

Nu mogen we de kenmerken van de White Widow gerust uniek noemen. Laten we eens gaan kijken naar de smaak en de geur van de plant. Het is namelijk zo dat deze zich het beste laten omschrijven als zoet, vet en scherp. Wat misschien nog wel belangrijker is dat is de werking van de plant en als we daar naar kijken dan laat deze zich het beste omschrijven als zwaar heftig stoned. Alle reden dus om deze plant eens te gaan kweken.

Het is namelijk ook nog eens zo dat er een hoge THC opbrengst van maar liefst zeventien procent is. Het is bijna één grote lofzang maar daar staan wij niet alleen in. De plant heeft dan ook al eens de prestigieuze Cannabis Cup gewonnen. Wil jij nu deze plant ook ervaren dan kun je direct de zaden aanschaffen door op de link bovenin in dit artikel te klikken.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.