De Primark winkelketen

25 mei 2013 | Auteur: | Posted in Mode, Shoppen

Een winkelketen die bekend is over heel Europa en beschikt over een modieus assortiment aan kleding. Daarnaast is alles te koop voor een betaalbare prijs. We hebben het hier natuurlijk over de populaire winkelketen de Primark.

Assortiment
De Primark is een zeer bekende en geliefde winkelketen. Alles wat je tegenkomt in het assortiment van de Primark is te koop voor een betaalbare prijs. Voor vrouwen is er een zeer uitgebreid assortiment aan onder andere kleding. Alle kleding die je tegenkomt is helemaal van deze tijd en je kunt er eindeloos mee combineren. Voor de heren is er ook een ruim assortiment aan kleding, broeken, shirts, blouses, vesten en truien niets is te veel. Aan de kleintjes is ook gedacht, van leuke kleurige broeken tot prachtige jurkjes en van stoere vesten tot schattige blouses. Naast dat de Primark shops beschikken over veel verschillende kleding kun je er ook prima terecht voor accessoires. Hoeden, dassen, tassen, sieraden, portefeuilles en noem maar op.

Vestigingen
In Nederland vind je momenteel vier Primark shops. Deze kom je tegen in Almere, Hoofddorp, Zaandam en Rotterdam. Daarnaast hebben onze buurtlanden ook verschillende Primark shops. Belgiƫ beschikt momenteel nog over een vestiging. In Duitsland zijn er tien. Wil je een dagje naar Duitsland of ben je er op vakantie, kan dan voor meer informatie op de Primark online shop Deutschland. Voor informatie over een van de Nederlandse vestigingen kun je prime terecht op de website van de Primark. Ook is de Primark online natuurlijk goed te bereiken, echter beschikken ze helaas nog niet over een online webshop.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.