Birkenstock Florida slippers

25 april 2017 | Auteur: | Posted in Shoppen

Birkenstock staat voor Duitse degelijkheid. De stevige uitstraling van de Birkenstock Florida slippers past uitstekend bij dit imago van de Duitse schoenenfabrikant. Voorts zijn de drie smalle doch sterke banden zo verdeeld over de slipper dat deze net zo stevig om een voet zit als een schoen. Dit maakt de slippers ook geschikt voor een wat langere wandeling. Zodat de slippers ook buitenshuis voldoende grip bieden, kennen zij een wat rafelige zool waarmee glij- en valpartijen worden voorkomen.

Van degelijk zwart tot flitsend zilver

De Birkenstock Florida slippers zijn verkrijgbaar in het zwart of blauw, maar ook in het wat opvallender ogende zilver. Bij de zilveren slippers zijn ook de sluitingen zilverkleurig, wat zorgt voor een extra sprankelende look. De zwartkleurige slippers worden ook in een lakvariant aangeboden.

Zachte maar sterke banden van Birko-Flor

De banden van de Florida slippers zijn gemaakt van Birko-Flor, een door Birkenstock ontwikkeld synthetisch materiaal dat oogt en voelt als echt leer. Birko-Flor wordt in verschillende slippers en andere schoenen van Birkenstock gebruikt aangezien het materiaal duurzaam en sterk is, maar toch zacht aanvoelt op de huid zodat de slippers ook zonder sokken gedragen kunnen worden. Bovendien kan Birko-Flor eenvoudig met slechts een doekje schoon worden gehouden.

Extra zacht en/of extra breed voetbed

Zoals gebruikelijk voor Birkenstock schoenen, is het voetbed van de Florida slippers gemaakt van kurk. Dit natuurlijke materiaal voelt zacht aan. Wanneer je de schoenen wil gebruiken voor zeer lange wandelingen of indien je gevoelige voeten hebt, dan kan je de slippers ook met een extra zacht voetbed aanschaffen. Dit voetbed is gemaakt van een materiaal dat uit kurk en latex bestaat. Het resultaat is een bijzonder zacht voetbed dat bovendien al relatief snel de vorm van je voeten begint aan te nemen. De slippers met een extra zacht voetbed zijn bovendien in een extra brede uitvoering verkrijgbaar.

Reacties uitgeschakeld voor Birkenstock Florida slippers

Auteur:

This author has published 120 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.