Ben jij al bekend met de White Widow?

18 januari 2014 | Auteur: | Posted in Shoppen

Heb je al eens een keer van de White Widow gehoord? Als dit niet zo is dan zullen we je er meer over gaan vertellen in dit artikel. De White Widow is namelijk een cannabisplant en één van de besten die er is. Ook is het misschien wel dé bekendste plant onder de cannabisplanten. De White Widow is een kruising tussen de Indiase Indica en de Brazilliaanse Sativa. Het kenmerk van de White Widow is dat deze prachtige witte kristallen heeft. Dit zijn naast de stevige toppen ook de kenmerken van de Indica en de Sativa.

Als we verder kijken naar de plant dan zien we dat deze een erg hoog THC gehalte heeft, deze ligt op zeventien procent. Als je de plant binnen gaat kweken dan zal deze ongeveer tachtig centimeter hoog gaan worden. Kies je ervoor om de plant buiten te gaan kweken dan kan deze nog vele malen hoger worden. Dat de plant erg mooi is om naar te kijken blijkt ook wel uit het feit dat dit misschien wel de meest afgebeelde plant is in bladen en magazines. Nu draait het niet om het mooie uiterlijk maar het geeft wel de vele pluspunten van de plant aan.

De zaden van de White Widow koop je eenvoudig online

Het kweken van de White Widow is erg eenvoudig en er is ook nog eens een hoge opbrengst. Wil je nu zelf de White Widow gaan kweken dan kun je de zaden van de plant erg eenvoudig online gaan bestellen. Je krijgt dan vijf zaden en het zal je niet veel moeite gaan kosten om deze ook alle vijf uit te laten komen. De bloeitijd van de plant is na het planten van de zaden ongeveer acht a negen weken en de smaak en geur van de plant is te omschrijven als zoet, vet en scherp.

Uiteraard geeft de plant ook een effect en deze wordt omschreven als zwaar heftig stoned. Neem dus eens een kijkje bij de online smartshop bij de White Widow en begin zelf met kweken, je zult zien dat het erg eenvoudig is en je zult optimaal gaan genieten van de oogst.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.