As bus of een urn?

26 oktober 2013 | Auteur: | Posted in Shoppen

Er is soms onduidelijkheid over de as bus en de urn. Een as bus zou iets anders zijn dan een urn. Dat is waar een as bus is een bus waar as in gaat, heel duidelijk. Een urn is een sierlijk omhulsel dat om de as bus heen gaat. Zodat de as bus een prettigere uitstraling krijgt.

Materialen van een urn

Urnen zijn echt in alle soorten en maten te verkrijgen. De materiaal soorten die het meest worden gebruikt zijn: hout, keramiek, graniet, roest vrij staal, marmer, glas, koper, brons en messing.

Wat kost een urn?

Urnen verschillen erg in prijs. Er wordt namelijk rekening gehouden met vele factoren. De uiteindelijke prijs heeft te maken met: speciale materialen en combinaties, sokkels, decoraties, teksten en afbeeldingen, unieke modellen, afmetingen van de urnen en ten slotte speciale modellen. Deze factoren bepalen voor het grootste gedeelte de prijs. Maar je hebt ook nog te maken met de grootte van de teksten en of de afbeeldingen op de urn handgeschilderd zijn of niet. De prijzen van urnen liggen tussen de € 60 euro en de € 800 euro. Een eenvoudig klein modelletje kost rond de € 60 euro en de luxe modellen kosten al snel rond de € 800 euro. Al wordt er gebruikt gemaakt van een exclusief materiaal kan de prijs nog hoger oplopen.De meeste winkels verkopen urnen vanaf een bedrag dat circa rond de € 75 euro ligt.

De juiste keuze voor een urn

Een urn is niet zomaar even een keuze. Het is voor veel mensen een belangrijke, emotionele en dure beslissing. Een urn is het omhulsel van de as bus, en daarom word vaak voor een urn gekozen die bij de overledene past. Er wordt vaak rekening gehouden met het beroep, de hobby’s en de lievelings kleuren van de overledene.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.