Top 3 films 2013

28 september 2013 | Auteur: | Posted in Nieuws

In 2013 zijn er ongeveer vierhonderd films in de Nederlandse bioscopen uitgekomen. Maar wat zijn nu de echte must seen films van 2013? Hieronder kunt u de top drie films 2013 vinden.

  1. We’re the millers

Deze film gaan over een drugsdealer David Clark die een lading cannabis vanuit Mexico de V.S binnen moet smokkelen. Om niet verdacht over te komen besluit hij een aantal mensen in te huren om zich voor te doen als zijn gezinsleden. Hij huurt de stripper Sarah, Casey die is weggelopen van huis en de maagdelijke Kenny in. Als blijkt dat de lading cannabis gestolen is van een machtige Mexicaanse drugsbaron komt de “familie Miller” in de problemen.

  1. The conjuring

Deze film gaat over een gezin dat verhuisd naar een afgelegen landhuis waar moorden zijn gepleegd. In dit huis gebeuren er allemaal vreemde dingen, de klokken blijven op dezelfde tijd stilstaan, het is overal koud, het stinkt er, de hond wil niet naar binnen en moeder ,Carolyn Perron, krijgt allemaal onverklaarbare blauwe plekken. Het gezin roept de hulp in van de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren.

  1. De Smurfen 2

Dit is het vervolg van de film De smurfen. Gargamel creëert een paar smurf-achtige wezens in de hoop dat hij hiermee de magische krachten van de smurfen kan benutten. Maar dit mislukt, omdat alleen een echte murf hem kan geven wat hij wil. Hij kidnapt smurfin en brengt haar naar Parijs. Het is nu aan de achtergebleven smurfen om Smurfin weer terug te halen.

Uiteraard is het jaar 2013 nog niet voorbij en dus kan deze top drie elk moment weer veranderen en kan er dus een andere top drie films 2013 ontstaan.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.