Snel bereik van uw doelgroep met een grote e-mail database

18 juli 2013 | Auteur: | Posted in Nieuws

E-mail marketing is een erg verstandige zet wanneer u uw dienst of product wilt promoten. De gewenste doelgroep wordt snel bereikt door deze vorm van direct marketing. Een database met zowel kwantiteit als kwaliteit is hiervoor een must, maar waarom?

Grote email database leidt tot goede resultaten

Een database met een groot aantal e-mail adressen is van groot belang als het gaat om mail marketing. Hoe groter het aantal e-mail adressen je tot je beschikking hebt, hoe beter de doelgroep zal worden bereikt. Hieronder wordt overzichtelijk uitgelegd hoe.

 

Een dergelijke database zoals hierboven is beschreven, is gevuld met geordende e-mail adressen. Dit zijn mailadressen van consumenten. Iedere consument heeft de postcode op welke zij wonen opgegeven bij het inschrijven voor de database. Door zich in te schrijven, hebben zij laten blijken graag aanbiedingen en reclames per mail te ontvangen van aanbieders van producten en/of diensten. De doelgroep in de regio van uw onderneming kunnen daarom met eenvoud worden bereikt. Ook kunt u natuurlijk de doelgroep breder maken naar de rest van Nederland. Enkel de doelgroep waar u zich op wilt richten ontvangt een e-mail en de mensen daarbuiten ontvangen niets. Zo bespaart u een hoop tijd en geld aan irrelevante consumenten voor uw onderneming.

Mailmaps heeft de beschikking over een bestand met meer dan 4.1 miljoen consumenten die allemaal door u op relevantie geselecteerd kunnen worden. Wanneer je een database van dergelijke grootte hebt hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je te weinig mensen bereikt. U weet zeker dat er voldoende mensen binnen uw doelgroep worden bereikt. Bij een kleinere database zou uw doelgroep naar alle waarschijnlijkheid ook minder goed worden bereikt.

email marketing van Mailmaps is een erg geschikt tussenpersoon wanneer je de mailcampagne bij de juiste consument wilt hebben. U selecteert eenvoudig de postcodegebieden die u wenst te benaderen. Vervolgens krijgt u overzichtelijk de kosten te zien. Het gewenste gebied kunt u eenvoudig uitbreiden of verkleinen. Daarna wordt het tijd om de mail op te stellen die uiteindelijk bij de consumenten terecht zal komen. Wanneer het opstellen van de boodschap is afgerond, hoeft er enkel op de verzendknop gedrukt te worden alvorens de mail met succes en precisie naar de door u gewenste doelgroep verzonden wordt. In een kort tijdbestek biedt mailmarketing daarom de mogelijkheid om tegen lage kosten succesvol uw doelgroep te bereiken.

Korte samenvatting

Om uzelf te verzekeren van het bereiken van uw doelgroep, is er een grote database van e-mail adressen nodig. Mailmaps heeft door de jaren heen deze database gegevens verzameld. Zou u daarom graag goedkoop en efficiënt uw gewenste doelgroep bereiken, zonder tijd, geld en moeite te moeten verspillen aan mensen buiten uw doelgroep? Dan is deze vorm van marketing uitstekend geschikt voor uw onderneming.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.