Maak je grote dag nóg specialer met deze fantastische tips

20 juni 2015 | Auteur: | Posted in Nieuws

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, en het is dan ook belangrijk om daar veel tijd en energie in te steken. In dit artikel geven we je een heleboel handige tips om je speciale dag zo onvergetelijk te maken dat iedereen er nog jarenlang met plezier aan terug zal denken.

Trouwlocatie

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Antwerpen, dan zijn er een aantal verschillende opties. Je kunt een prachtige klassieke trouwlocatie Antwerpen kiezen waar alles volledig verzorgd wordt voor het bruidspaar zodat je niet al teveel zorgen hoeft te maken dat je iets vergeet, het is allemaal al stressvol genoeg! Als je budget gelimiteerd is kun je besluiten om de bruiloft in de wintermaanden te plannen. Dit kan ook erg mooi zijn, vooral als je het geluk hebt dat er sneeuw ligt. De prijzen voor een trouwlocatie centrum Antwerpen liggen in de wintermaanden soms lager dan in het hoogseizoen.

Bijzondere decoraties voor je trouwlocatie in Antwerpen

Bijzondere decoraties in de feestzaal kunnen je trouwfeest een heel speciaal en persoonlijk tintje geven. Hier zijn een aantal leuke ideeën die wel heel anders dan anders zijn:

•Hang de trouwzaal vol met ouderwetse, ingelijste familiefoto’s. Decoratief zeer fraai, en ze zullen direct zorgen voor fijne of hilarische herinneringen en interessante gespreksonderwerpen.

•Vul je feestzaal met papieren lampionnen. Ze zijn niet duur en ze zien er erg vrolijk uit. Doe er kleine LED lampjes in en je zult versteld staan van het romantische effect.

•Felgekleurde tafelkleden geven je receptie een warm en uitbundig tintje. Als je houdt van een beetje drama kun je zelfs contrasterende kleuren gebruiken.

•In plaats van bloemstukken op de tafels kun je ook mooie potten met fraai uitziende kruiden neerzetten, of schalen met exotische vruchten.

Entertainment op je trouwlocatie Antwerpen

Natuurlijk wil je je bruiloft luister bijzetten met entertainment en muziek. Maar professionele zangers en entertainers kunnen nogal in je budget hakken. Hier zijn een aantal alternatieve opties:

•Neem contact op met de kleinkunstacademie en informeer naar de mogelijkheden voor het boeken van een talentvolle student.

•Om het ijs te breken aan de dinertafels kun je een quiz houden over jullie beiden. Elke tafel werkt samen als team en uiteraard zijn er voor de winnaars leuke prijzen in de wacht te slepen.

•Je kunt ook van het arriveren van de bruidstaart een hele gebeurtenis maken. Vraag het bedienend personeel om de verlichting te dimmen en de taart, versierd met sterretjes, naar binnen te dragen. Uiteraard begeleid door speciale muziek.

•Bespreek met de DJ welke muziek je graag wilt horen op je speciale dag. Of vraag je gasten om je een aantal dagen van tevoren te laten weten wat hun vier meest favoriete liedjes zijn, zet ze vervolgens op een iPod of op een computer en je bent verzekerd van een hele avond muziek waar iedereen graag op danst.

Catering op je trouwlocaties Antwerpen

De catering vertegenwoordigt een groot percentage van je budget en het is niet eenvoudig om die kosten laag te houden. Gasten van je lijst schrappen is ook niet bepaald een optie.

•In plaats van een uitgebreid driegangendiner kun je ook een elegante cocktail party houden met luxe hapjes en drankjes.
•Je kunt je kosten ook naar beneden brengen door alleen lokale seizoensgroenten, -fruit en –bloemen te gebruiken.
•In de zomer kun je een uitgebreide barbecue houden en in de winter kun je je met z’n allen scharen rond een grote openhaard met een knappend houtvuur en samen genieten van marshmallows.

Uitnodigingen – het zit hem in de persoonlijke details

Zodra je een beslissing hebt genomen over je trouwlocatie en je een idee hebt van de ambiance, het type decoraties en het kleurenschema, kun je gaan denken aan het maken van je uitnodigingen. De uitnodigingen moeten natuurlijk perfect aansluiten bij alle bijzondere dingen die je in gedachten hebt voor op de dag zelf. Tegenwoordig worden uitnodigingen allemaal geprint, maar handgeschreven kaarten bijvoorbeeld met mooie foto’s of handgeschilderde afbeeldingen erop zien er veel persoonlijker uit. Je kunt ook helemaal uit de box denken en de uitnodigingen op allerlei andere materialen laten printen. Denk aan een luxe servet, een ballon, een triplex of perspex plaatje, koelkastmagneten, the sky is the limit!

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.