Krijg online Aanhangwagens diensten

20 juni 2015 | Auteur: | Posted in Nieuws

Soms wilt u meer spullen meenemen dan in u in de auto kunt bergen, bijvoorbeeld bij een verhuizing of als u op vakantie gaat. Of wellicht heeft u voor uw bedrijf een aanhangwagen nodig, bijvoorbeeld om een marktkraam of bouwmaterialen te vervoeren. Wat voor aanhangwagen u ook zoekt, Quickly in Asse heeft een brede selectie aanhangwagens voor elke soort auto en voor elke soort vervoer.

Bij www.quickly.be kunt u aanhangwagens kopen van het merk Saris. Dit Nederlandse merk verkoopt verschillende typen geremde en ongeremde aanhangwagens van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen kleine aanhangwagens die geschikt zijn voor het vervoer van huishoudelijke apparaten of tuinafval. Maar wij verkopen ook grotere aanhangwagensdie geschikt voor het vervoer van auto’s of bouwmaterialen.Wij kunnen alle aanhangwagens precies aan uw wensen aanpassen door de installatie van verschillende accessoires.
Wilt u meer weten over de verschillende aanhangwagens prijzen en accessoires, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen per e-mail of per telefoon op 02 452 93 03. U bent ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken in onze showroom aan de Nieuwstraat 137 in Asse.

Waarom verkopen wij aanhangwagens van Saris?

Er zijn veel verschillende merken aanhangers op de markt. Na een zorgvuldige selectie hebben wij ervoor gekozen om alleen aanhangwagens van het merk Saris te verkopen. Saris werd in 1959 opgericht in het Nederlandse Hapert. Sinds die tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken aanhangwagens, vanwege de goede kwaliteit van hun aanhangers.
Saris besteedt veel aandacht aan het ontwerpen van de aanhangwagens. De aanhangwagens hebben een multifunctioneel ontwerp, wat betekent dat ze voor meerdere dingen geschikt zijn. Saris zorgt er daarnaast voor dat de aanhangwagens modulair gebouwd zijn. Dat betekent dat u slechts één onderdeel hoeft te vervangen als er iets kapot gaat aan de aanhangwagen. Doordat Saris gebruikt maakt van zorgvuldig geselecteerde materialen gaan de aanhangers lang mee. Alle gebruikte materialen voldoen aan de strikte ISO:9001 norm. Alle aanhangwagens komen standaard met een garantie van twee jaar.

Alle aanhangwagens van Saris voldoen aan de Europese regelgeving. Dit betekent dat de aanhangers veilig zijn en zonder aanvullende keuring de weg op mogen. Saris biedt daarnaast uitgebreide documentatie aan bij iedere aanhangwagen, zoals een uitgebreide gebruiksaanwijzing met daarin zinvolle tips hoe u uw aanhangwagen het beste kunt onderhouden. Zo kan uw aanhangwagen jaren mee. Maar misschien nog wel de belangrijkste reden waarom wij Saris aanhangwagens verkopen: De aanhangwagens prijs die goed is voor uw portemonnee!

Typen aanhangwagens.

Woody – een klassieke aanhangwagen met een laadbak. De kleinere modellen kunnen bijna 600 kilogram vervoeren, terwijl de grotere modellen meer dan 2200 kilogram kunnen vervoeren. Deze aanhangwagen is erg populair omdat hij robuust is en er vertrouwd uitziet.

AluBody – een moderne variant van de Woody. Gemaakt van lichtgewicht aluminium. De AluBody ziet er strak uit en is gemakkelijk schoon te maken.

Plateau –  De plateau aanhanger is gebouwd voor het vervoer van grote goederen, zoals bouwmaterialen en tuinafval. Door de zijkanten naar beneden te klappen kunt u de aanhanger makkelijk beladen. De sterkste plateau aanhanger kan 3000 kilogram vervoeren.

Gesloten Opbouw – De aanhangwagens met gesloten opbouw zijn meer dan alleen een aanhanger. Ze zijn makkelijk om te bouwen tot marktkraam. Deze aanhangwagen is ideaal voor het vervoer van grote, waardevolle goederen. De aanhangwagen is gebouwd voor veiligheid. In de aanhangwagen zijn uw goederen beschermd tegen het weer en tegen diefstal.

Kippers – Ideaal voor het vervoeren van bouwmaterialen zoals zand en grint. Saris heeft kippers die aan de achterkant kunnen uitladen, maar ook kippers die drie kanten op kunnen kantelen. De kippers zijn ontworpen om over onstabiel te rijden en zijn zeer stabiel.

Transporters – Transporters zijn ontworpen om voertuigen van A naar B te brengen. De transporters zijn uitgerust met een sterk chassis en een anti-sliplaag, zodat uw auto veilig op de aanhangwagen staat. Er zijn transporters die kunnen kantelen, zodat u uw auto makkelijk op de aanhanger kunt zetten.

Vakantie, Markt en Bouw – Saris heeft verschillende aanhangers met een diepe laadbak. Deze aanhangwagen is ideaal voor als u veel spullen mee wilt nemen op vakantie, naar een beurs of voor uw werk. Terwijl uw spullen veilig in de laadbak liggen is er bovenop ruimte om fietsen mee te nemen.

Alle aanhangwagens zijn uit te rusten met een grote hoeveelheid accessoires. Een greep uit de lijst van accessoires:

-Lieren
-Netten
-Reservewielen
-Sloten
-Schokdempers
-Uitdraaisteunen
-Kiepmechanieken
-Afdekzeilen

Wilt u een aanhangwagen naar wens samenstellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte via 02 452 93 03, via e-mail of kom langs in onze showroom aan de Nieuwstraat 137 in Asse.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.