Huwelijksfotograaf

19 april 2014 | Auteur: | Posted in Nieuws

fotograaf trouwDe juiste huwelijksfotograaf voor de grootste dag in uw leven, nl uw huwelijksdag, is bijna even belangrijk als de huwelijksceremonie zelf. Als uw huwelijksfotograaf niet de juiste momenten kiest, om de juiste foto’s te maken, zou u het gevoel kunnen krijgen dat u niet aanwezig was op uw eigen huwelijk. Van de andere kant is het verassend, wanneer een kundige fotograaf momenten pakt, die de sfeer uitbeelden, en de juiste tedere, of juist comische momenten ontdekt en vastlegd. Het is daarom heel belangrijk om een goede fotograaf te huren voor uw speciale dag, uw huwelijksdag.

Begin ruim op tijd met het op zoek gaan naar een goede fotograaf, zaken die u hierbij niet uit het oog moet verliezen zijn:

1 . Uw Budget

Goede fotografen zijn niet goedkoop, u zult dus afhankelijk van uw budget de beste fotograaf moeten uitzoeken die er in uw stad of omgeving te vinden is. U kunt beginnen met te searchen online, of andere media waar er wordt geadverteerd voor huwelijken e.d. Wanneer u uw lijstje heeft kunt u op zoek gaan naar beoordelingen of reviews van die fotograaf. Het mooiste zou natuurlijk zijn wannneer u het werk van die fotograaf kon zien in een album van een of meer klanten, hoe meer hoe beter. Kies de beste twee fotografen uit , hierbij moet u ook letten op de stijl en de sfeer die de fotograaf creëert.

2. Uw stijl

Heeft uw huwelijk een bepaald thema, is er een bepaalde sfeer die uw huwelijks foto’s moeten uitstralen, dit alles zou mogelijk moeten zijn als u de fotograaf neemt die bij u past.

Een goede fotograaf zal luisteren naar ideeen  van u en uw partner en samen bespreken wat mogelijk is en wat niet. De fotograaf moet ook zijn ideeen met u bespreken, en kritisch zijn. Iemand die alles belooft , hoeft zijn beloftes nog niet na te komen.

 Wat wilt u precies?

Als u geen idee heeft wat u precies wilt, van uw fotograaf, dan lijkt het me goed, dat u een professionele huwelijksplanner inschakelt. Het voordeel van zo een huwelijksplanner is dat deze uhet werk helemaal uit handen neemt.  U begrijpt dat het uitbesteden weer wat geld gaat kosten, maar dan bent u ervan verzekerd dat u een fotograaf krijgt die voldoet aan al de eisen die u maar kunt stellen.

Als u niet in staat bent om zo een huwelijksplanner te betalen, dan is deze laatste tip misschien iets waaraan u niet heeft gedacht. U hoeft niet speciaal op zoek te gaan naar een huwelijksfotograaf. Een goede fotograaf die jaren ervaring heeft, zonder het prijskaartje van de zgn specialist zou best wel in staat moeten zijn om uw bruiloftsfoto’s naar behoren te maken. Een beetje verder kijken dan uw neus lang is kan in zo een geval geen kwaad.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.