Het belang van goede schokdempers

5 juni 2015 | Auteur: | Posted in Nieuws

Goede schokdempers zijn van groot belang voor de veiligheid van uw auto. Auto’s met versleten schokdempers hebben bijvoorbeeld een langere remweg en zijn gevoeliger voor aquaplaning. Dit zijn goede redenen om uw schokbrekers af en toe te laten bekijken door een specialist. Wanneer heeft u voor het laatst uw schokdempers laten controleren in een garage?
Quickly in Asse controleert graag uw schokdempers en vervangt deze waar nodig. Als uw schokdempers versleten zijn, kunt u bij ons schokdemperskopen voor allerlei verschillende soorten auto’s. Wij hebben een uitgebreid assortiment schokdempers van het beroemde merk Monroe. Als bij een keuring blijkt dat uw schokbrekers niet goed meer zijn, dan kunnen wij uw schokbrekers gelijk vervangen. Onze ervaren monteurs monteren de nieuwe schokbrekers binnen enkele minuten, zodat u weer snel veilig op weg kunt. Uiteraard hebben onze schokdempers prijs die u van ons gewend bent.

Het belang van goede schokdempers.

Als u schokdempers versleten zijn ligt uw auto minder stabiel op de weg. Uw remweg wordt langer waardoor het langer duurt tot uw stilstaat. Auto’s met versleten schokdempers raken eerder onbestuurbaar als er veel water op de weg ligt (aquaplaning). Tot slot zijn auto’s met versleten schokbrekers gevoeliger voor wind, bijvoorbeeld als gevolg van storm of door een passerende vrachtwagen. Versleten schokdempers hebben dus invloed op de veiligheid van u en van andere verkeersdeelnemers.
Schokdempers slijten erg langzaam. Dit betekent dat het u niet snel zal opvallen dat uw schokbrekers versleten zijn, omdat de veranderingen in het rijgedrag van de auto langzaam gaan. Uw auto wordt steeds iets minder comfortabel en u krijgt steeds een iets langere remweg, maar u merkt dit nauwelijks. Hoe snel uw schokbrekers slijten is afhankelijk van uw rijgedrag, het gewicht van de auto en waar uw rijdt. Als u veel over verkeersdrempels rijdt slijten uw schokbrekers sneller dan wanneer u veel over de snelweg rijdt. Wij raden u dan ook aan om uw schokdempers iedere 20.000 kilometer na te laten kijken in de garage. Een vakantiecontrole is hier bij uitstek een geschikt moment voor.

5 redenen om voor www.quickly.be te kiezen

1.Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met schokdempers. Zij weten precies wanneer u door kunt rijden met uw huidige schokbrekers en wanneer ze aan vervanging toe zijn.
2.Quickly levert niet alleen schokdempers, maar ook allerlei andere auto-onderdelen. Uw heeft dus maar één adres nodig voor al uw auto-onderhoud.
3.Quickly gebruikt schokdempers van het merk Monroe. Dit merk staat bekend als een van de beste merken in de markt voor schokbrekers. Monroe heeft een uitgebreid assortiment schokbrekers voor allerlei soorten auto’s. Monroe heeft gas- en oliegevulde schokbrekers die aangepast zijn aan al uw wensen. Of u nu een kleine stadsauto heeft of een grote bestelbus, Quickly heeft de juiste schokbreker voor uw auto op voorraad.
4.Quickly hanteert scherpe schokdempers prijzen. Als uw schokbrekers versleten zijn, maken wij uw auto weer veilig tegen een lage prijs.
5.Quickly heeft een snelle service. Binnen xx uur  vervangen wij uw schokbrekers en kunt u weer veilig op weg.
Wilt u uw schokdempers laten nakijken door onze ervaren monteurs? Wij bekijken graag uw schokbrekers en installeren waar nodig nieuwe schokbrekers. Dit alles gebeurt snel en tegen vriendelijke prijzen. U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Nieuwstraat 137 in Asse. U kunt ook van tevoren bellen om een afspraak te maken op telefoonnummer 02 452 93 03 of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Onze schokdempers

www.quickly.be installeert schokbrekers van het merk Monroe. Monroe maakt al meer dan 90 schokdempers. Monroe is een onderdeel van Tenneco, een bedrijf dat verschillende auto-onderdelen levert voor verschillende automerken. Het bedrijf levert producten aan merken als BMW, Suzuki, Chrysler en Renault. Monroe maakt schokdempers die aan de ene kant zorgen voor een goede grip op de weg en die er aan de andere kant voor zorgen ze dat u comfortabel in uw auto zit.

Quickly installeert schokdempers van Monroe voor allerlei verschillende auto’s. Wij hebben gasdempers en oliedempers voor verschillende typen auto’s. Daarnaast hebben wij schokbrekers voor verschillende soorten gebruik. Als u wel eens off-road rijdt hebt u andere schokbrekers nodig dan wanneer uw vaak zware goederen vervoerd. Zo hebben wij de volgende schokdempers voorradig:

oRadialmatic oliedemper
oGas matic gasdemper
oReflex gasdemper met comfortzone
oLoad leveler niveaudemper
oLight leveler niveaudemper
oGas magnum 4X4 demper
oVan magnum lichte vracht demper

Voor meer informatie over Aanhangwagens Know bezoek ons

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.