De stoelen van Vitra

19 april 2017 | Auteur: | Posted in Nieuws

Vitra is een Zwitsers meubelmerk. Het werd opgericht in het jaar 1950, en heeft daarmee ondertussen vele jaren ervaring in de meubelindustrie. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle meubilair dat door bekende designers wordt ontworpen. Vitra maakt meubilair voor in huis, in winkels en openbare ruimten, en waar het merk bovendien erg geliefd om is is zijn kantoormeubilair. Stoelen maakt het bedrijf in allerlei soorten en maten; je zult bij Vitra geen moeite hebben om een stoel te vinden die net wat extra karakter aan de bestemde ruimte geeft.

De juiste stoel voor iedere ruimte en ieder doeleinde

Iedere situatie en iedere ruimte vereist weer een ander soort stoel, en dat begrijpt Vitra. Het bedrijf werkt met een groot aantal designers, die allemaal hun eigen stijl hanteren. Zo is er dus niet zo zeer sprake van één merkstijl waardoor alle producten op elkaar lijken, wat bij sommige meubelmerken wel een beetje het geval is. Vitra is een zeer veelzijdig merk, en iedere stoel is dan ook uniek. Of je nou op zoek bent naar een bureaustoel die je rug goed ondersteunt, een poef om op te zitten of om als voetenbank te gebruiken, of een comfortabele fauteuil om je heerlijk in te ontspannen; Vitra heeft het allemaal.

De allerbeste Vitra stoelen vind je bij de Projectinrichtingexpert

De Projectinrichtingexpert is een zeer geliefde dealer van allerlei Vitra stoelen, met een zeer ruime selectie van dit merk. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele Vitra stoel voor op kantoor of in de woonkamer, kan je dus bij deze dealer terecht. Via de volgende link kun je alvast het aanbod Vitra stoelen van de Projectinrichtingexpert bekijken. Hier vind je de allerbeste bureaustoelen, fauteuils en poefs van Vitra. Als je deze in het echt wil zien en uit wil proberen, kan je in de winkel van Projectinrichtingexpert in Apeldoorn terecht.

Reacties uitgeschakeld voor De stoelen van Vitra

Auteur:

This author has published 122 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.