Op welke manier kun je je bedrijf promoten?

21 augustus 2013 | Auteur: | Posted in Internet

Ten eerste is het handig om een goede website te laten maken. Een website hoeft niet duur te zijn en er zijn veel diensten waar je gratis een website kunt aanmaken. Een gratis website klinkt aantrekkelijk, maar het moet er natuurlijk wel professioneel uitzien. Als je daarom echt voor professionaliteit gaat is een gratis website niet aan te raden.

Visitekaart, logo en flyer
Een aantal zaken zijn onmisbaar bij het promoten van je bedrijf. Zo hoort iedere ondernemer die veel klantcontact heeft een visitekaart te hebben. Al hoeft dat niet wanneer je alleen via de telefoon of mail reclame heeft, maar wanneer er veel klantcontact is door middel van bezoeken op locatie is een visitekaart onmisbaar. Een logo is natuurlijk ook noodzakelijk en een kleine flyer met uitleg over wat het bedrijf doet en wie er werken kan nodig zijn. Als het om afdrukken gaat kun je kijken naar grafischdrukwerk.

Originele manieren van reclame maken
Als je een wat groter bedrijf hebt is het leuk om een jaarlijkse open dag te organiseren. Of je een open dag kunt organiseren hangt af van het soort bedrijf. Maar zelfs de meest suffe bedrijven kunnen een open dag houden. Wat te denken van een internetbedrijf. Je zou denken dat je daar weinig mee  kunt doen, maar je kunt op de open dag misschien je nieuwe website lanceren, presentaties geven over de ontwikkelingen in de markt, kinderen een aantal nieuwe games laten spelen of een cursus HTML voor beginners aanbieden. Het zijn een aantal simpele voorbeelden, maar het kan altijd genoeg mensen interesseren.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.