Online afspraak plannen gratis en snel met Dayhaps online agenda

27 november 2013 | Auteur: | Posted in Internet

Gratis een afspraak plannen met Dayhaps.comAfspraken plannen doe je heel eenvoudig met Dayhaps online agenda en evenementen platform.

Ben je opzoek naar een nieuwe manier om een afspraak te plannen? Neem dan eens een kijkje op Dayhaps. Dayhaps is een online agenda waarbij je evenementen en agenda’s heel eenvoudig kunt volgen en synchroniseren. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete sportteam opzoeken en deze synchroniseren op je eigen agenda. Zo zul je nooit meer een wedstrijd missen. Wanneer een afspraak verandert dan wordt je automatisch op de hoogte gebracht door middel van een notificatie (op je mail of via de Dayhaps app). Naast een platform voor agenda’s en evenementen biedt Dayhaps enkele extra functionaliteiten. Een voorbeeld is een afspraak plannen met contacten. Daarop zullen we in dit artikel wat verder ingaan.┬á

Een afspraak plannen zoals u het gewend bent

Een afspraak plannen voor zakelijke doeleinden of voor persoonlijk gebruik is vaak nog lastig. De ervaring leert dat er diverse mailtjes, telefoontjes en andere berichten aan vooraf om in het drukke leven van meerdere personen een passende tijd te vinden. Vanaf nu is deze omslachtige manier van communiceren verleden tijd.

Een afspraak plannen met Dayhaps online agenda

Een afspraak plannen gaat nu nog eenvoudiger dan dat je gewend was. Met Dayhaps online agenda en evenementen platform kun je heel eenvoudig een afspraak toevoegen in je eigen online agenda en deze delen met anderen. Een afspraak plannen met Dayhaps maakt het heel eenvoudig om snel tot een geschikt tijdstip te komen. Contacten kunnen aangeven of ze de afspraak kunnen accepteren, waarop de afspraak eventueel automatisch in hun online agenda wordt ingepland. Tevens is er de mogelijkheid om een afspraak te verzetten. De gene die een verzoek krijgt om een afspraak te plannen kan aangeven waarom hij of zij niet kan op de voorgestelde tijd en kan een nieuwe verzoek indienen.

Kijk op Dayhaps.com en ga meteen een afspraak plannen in de Dayhaps.com online agenda.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.