Internetten in het buitenland

25 november 2015 | Auteur: | Posted in Internet

Ook in het buitenland wil je continu online kunnen zijn, om je mail te kunnen lezen en op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Zoals de meesten wel weten, kan internetten in het buitenland nogal een grote kostenpost worden. De kosten die je per MB in het buitenland moet betalen, kan variëren van 20 cent per MB tot bijna 10 euro per MB. Hoe hoog die kosten zijn, is onder andere afhankelijk van het gebied waar je zit.

Kosten draadloos internet

Om te ontkomen aan giga hoge kosten voor internet in het buitenland, is het verstandig een buitenland bundel aan te schaffen. Je kan bij zowel KPN als Vodafone en T-mobile verschillende buitenland bundels aanschaffen. Hierin wordt bij de KPN het onderscheid gemaakt tussen bundels voor binnen de EU en bundels die Wereldwijd geldig zijn. De bundels zijn 1 dag, 1 week of 1 maand geldig en variëren van 2,50 euro tot 30 euro. Bij Vodafone kan je kiezen uit een dagbundel die in 43 voordeellanden beschikbaar is een bundel voor op de wereld. Bij de voordeellanden vallen buiten Europese landen ook Australië, Nieuw-Zeeland en Japan.
T-mobile heeft de meeste keuze in buitenlandbundels. Zij delen het op in 3 zones, en 4 bundels. De kleinste bundel is 1 dag geldig en de grootste 2 weken. De prijzen gaan van 1,95 euro tot 24,99 euro.

Auteur:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.