Een Facebook account opzeggen

30 november 2013 | Auteur: | Posted in Internet

Facebook is een van de bekendste Social media site ter wereld. Dit blauwe monster heeft nu al 1,1 miljard actieve gebruikers (het aantal actieve gebruikers groeit nog steeds!!!). Iedereen heeft wel Facebook en soms brengt dat ook een gevaar met zich mee want wanneer jij iets deelt kan de hele wereld het bekijken. Vele hebben hier juist geen erg in, er zijn toch meer voordelen dan nadelen op Facebook en daarom boeit het bij veel mensen niet zoveel wat er met hun informatie gebeurd.

Het blauwe monster bestaat sinds 2004, Nederlanders die zeggen dat ze al sinds dag 1 een account hebben vertellen onzin omdat de site pas sinds september 2006 volledig open ging voor het publiek. De site was namelijk eerst alleen beschikbaar voor Harvard studenten waar overigens de oprichter van Facebook ook op zat (Mark Zuckerberg). De net genoemde eigenaar is nu een tijdje een ware miljonair, zo hadden verschillende bedrijven interesse in een overname maar is er nooit echt een volledige overname gekomen, wel zijn er kleine onderhandelingen geweest zo wist Microsoft een belang van 1,6% te bemachtigen voor een prijs van 240 miljoen dollar. In 2010 stond Mark Zuckerberg op nummer 35 van de meest rijkste mensen ter wereld, met een vermogen van 6,9 miljard dollar. Zoals al had kunnen lezen is Facebook een van de grootste social media site’s onze verwachting is dan ook dat de site steeds groter zal worden.

Wanneer je niet wilt dat al je informatie gedeeld wordt met de wereld, kan je een facebook opzeggen zo kan je binnen een paar minuten je facebook account verwijderen┬á– sneller dan dat gaat het niet, Probeer het dus ook is!

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.