Wasserij voor hotel linnen en badstof pakketten

28 januari 2017 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Ben je op zoek naar een partner waar je linnen of badstof kan laten reinigen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Metselaar Textielservice. Dit is ook nog eens de ideale partner als u horecalinnen of badstof pakketten wilt kopen of zelfs huren. Voor het reinigen van hotel linnen en badstof pakketten worden allerlei geavanceerde machines en gemotiveerd productiepersoneel gebruikt. Zo weet je zeker dat de reiniging in goede handen is!

Wassen, drogen en vouwen

Maar hoe ziet zo’n reinigingsproces er eigenlijk uit? Het begint allemaal bij het sorteren van het vuil. Hier wordt gelet op het artikel en het wasproces. Daarna wordt het vul getransporteerd naar de wasbuis van de wasserij. Het wasproces begint! Na het wassen wordt de was verplaatst naar de drogers. Na het drogen worden de verschillende artikelen in vouwmachines en mangels gestopt. Het gaat niet allemaal machinaal, want de artikelen moeten met de hand in de machine worden gevoerd! Vervolgens zijn de artikelen droog en gevouwen en zijn ze gereed om naar de klant getransporteerd te worden met één van de vrachtwagens van Metselaar Textielservice!

Ontdek de voordelen van een wasserij

Waarom zou u moeten kiezen voor een wasserij? Allereerst is het natuurlijk ideaal dat u zelf helemaal niet hoeft om te kijken naar al die artikelen die gewassen moeten worden. Metselaar Textielservice zorgt ervoor dat de artikel goed gereinigd worden en weer klaar zijn voor gebruik. Ideaal, toch? Daarnaast kunt u de was ook nog eens laten transporteren naar bijvoorbeeld uw hotel. Wij zorgen ervoor dat u de was weer snel terug heeft, gewassen en wel.

Contactgegevens:

Metselaar Textielservice
Adres: Moerheimstraat 40/50
7701 CE Dedemsvaart
Telefoon: 0523-612 038
E-mail info@metselaartextielservice.nl

Reacties uitgeschakeld voor Wasserij voor hotel linnen en badstof pakketten

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.