Van verf tot Dekbedovertrekken

3 november 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Dekbedovertrekken

Het zijn soms juist de kleine dingen die een groot verschil maken. Je interieur kun je van een nieuwe look voorzien, zonder dat je daarvoor allerlei grote aankopen hoeft te doen. Ook voor slaapkamers geldt precies hetzelfde. Kleine aanpassingen kunnen jouw slaapvertrek een compleet nieuwe uitstraling geven.

Kies je kleur

De meeste mensen hebben witte wanden. Dit is uiteraard een neutrale kleur die overal bij past. Hoewel dit gemakkelijk is en wit fris oogt, kan het ook saai zijn. Het schilderen of behangen van één wand in een opvallende kleur of leuke print kan dan ook een enorm verschil maken. En het is ook nog eens zo gepiept. Kies voor een kleur die je vrolijk maakt of behang met een chique opdruk.

Accessoires

Wanneer schilderen of behangen niet nodig is of je simpelweg geen zin hebt in een dergelijke klus, dan zijn er nog tal van andere opties waarmee je zonder veel geld uit te hoeven geven, een aantal leuke accessoires aan kunt schaffen die voor een gezellige sfeer in jouw slaapkamer zorgen. Wat dacht je van een mooie poster of een schilderij. Fotolijstjes met foto’s van dierbaren en leuke momenten geven een persoonlijk tintje aan het geheel. Kies voor planten, verlichting en leuke details als kandelaars en kaarsen, sierkussens en een leuk tapijt. Dergelijke accessoires zijn echt overal te koop en zijn vaak goedkoop.

Finishing touch

Je bent nu al een heel eind. Je hebt je slaapkamer al behoorlijk veranderd. Maar om het echt af te maken kun je ook je bed een nieuwe uitstraling geven. Nee, deze hoef je niet te vervangen of te schilderen. Het is veel eenvoudiger. Ga op zoek naar nieuwe dekbedovertrekken. Ook deze zijn in zeer veel winkels verkrijgbaar en zelfs online te bestellen. Dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in echt iedere denkbare kleur en print. Er is dus altijd een uitvoering die past bij jouw smaak en slaapkamerinterieur. Ook kun je kiezen uit diverse materialen. Katoen is nog altijd favoriet, maar wanneer je juist een chique sfeer wilt creëren is een overtrek van satijn iets voor jou. Wil je in de winter een extra warm overtrek? Kies dan voor flanel.

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.