Tuinreizen

7 juni 2017 | Auteur: | Posted in Tuin

Maak eens een tuinreis, hiermee kom je op bijzondere plekken met mooie tuinen. In een kleine groep mensen ga je op pad met deskundige reisleiding. Wanneer je van het bezoeken van tuinen houdt en een georganiseerde reis fijn vindt, is een tuinreis een mooie manier om op vakantie te gaan. Ook wanneer je liever zelf met je auto op pad gaat, kun je de tuinreizen boeken.

Diverse tuinreizen

De tuinreizen vinden in diverse landen plaats waaronder in Nederland, Engeland, Tsjechië, België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Japan, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Spanje en Wales. Garden Tours organiseert deze reizen al meer dan 25 jaar. De reizen gaan regelmatig naar tuinen die voor anderen gesloten zijn, waardoor je op speciale plekken komt. Van uitgestrekte tuinen tot aan idyllische parken; je hebt ruime keuze uit diverse tuinreizen. Er zijn drie verschillende thema’s waarop je je reis kunt uitkiezen. Vakanties rondom de botanische tuin, tuinen en cultuur en bloementuinen.

Eigen reizen en cruises

Wanneer je graag een tuinreis wilt maken, maar liever individueel rondreist, kun je ook een aangepast programma laten samenstellen. Je gaat dan met je eigen auto of met een gehuurde auto op vakantie en komt dan onderweg bij hotels die voor jou zijn gereserveerd. Dit kan bijvoorbeeld in Italië en op diverse plekken in Engeland. Daarnaast is er de optie om een tuincruise te maken. Hiermee vaar je van locatie naar locatie en ga je met de touringcar op bezoek naar de tuinen in de omgeving. Zo kun je een Iers-Schotse cruise boeken die je langs de mooiste plaatsen onderweg voert.

Organisatie van tuinreizen

De reisleiding die meegaat tijdens de tours, is deskundig en ervaren. Daarnaast is de gids Nederlands. Hierdoor is het gemakkelijk om de botanische kennis over te brengen op de groep en mocht er iets misgaan tijdens de reis, dan kan de gids goed helpen. Bij het arrangement van de reis hoort ook een hotel en het vervoer. Deze worden voor je geregeld. Het kan per reis verschillen of je met een touringcar, de boot of het vliegtuig gaat.

Reacties uitgeschakeld voor Tuinreizen

Auteur:

This author has published 122 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.