Extra ‘huisje’ in de tuin

29 september 2017 | Auteur: | Posted in Tuin

Vind jij het ook zo lekker om in de tuin te vertoeven na een dagje werken? Helaas kun je niet echt bouwen op het Nederlandse weer. Regen in de zomer, hagel in de winter en noem maar op. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor in de tuin die jou de mogelijkheid bieden om het hele jaar door te genieten van de tuin. Wat dacht je bijvoorbeeld van overkappingen op maat?

Geef je tuin net dat beetje extra!

Met een terrasoverkapping kun je een nog een extra ‘huisje’ creëren in de tuin. In de winter te koud? Dan kun je er ook voor kiezen om een heater aan te schaffen. Of wat dacht je van een kacheltje in de tuin? Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw tuin net dat beetje extra te geven. Zie jij het al voor je?

Houthandel Wielink, de perfecte partner!

Benieuwd waar je terecht kunt voor overkappingen op maat? Ga dan eens naar de website van Houthandel Wielink. Hier kun je ook terecht voor een veranda op maat. Een veranda fungeert als overgang tussen het huis en de tuin. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden wat betreft een veranda. Zo kun je ook gaan voor een veranda met een glaswand. Ideaal, want ook dan zit je altijd droog! Wil je weten wat de mogelijkheden voor in jouw tuin zijn? Neem dan contact met hen op. Zij helpen je graag verder.

Reacties uitgeschakeld voor Extra ‘huisje’ in de tuin Tags: , , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.