Een vuurtafel werkt sfeerverhogend

19 september 2015 | Auteur: | Posted in Tuin

De zomer loopt weer op zijn eindje, maar gelukkig zijn de temperaturen vaak nog prettig genoeg om lekker op het terras te genieten van de zon, je tuin en goed gezelschap. Maar in de avonduren wordt het vorderen van het jaar wel merkbaar. Het wordt al vroeg donkerder en de temperaturen beginnen te zakken. Het wordt al snel kil. Jammer, maar gelukkig kan het met wat hulp nog steeds heel aangenaam en prettig zijn.

Vuurtje
Wat kun je doen om kilte en duisternis tegelijk aan te pakken? Je zorgt dat er een vuurtje brandt. Een vuurtje is sfeerverhogend, wie staart er niet graag in de dansende vlammetjes? Leuk, maar je zit niet te wachten op gedoe. Het moet mooi, maar ook praktisch en gemakkelijk zijn. Dat kan allemaal met vuurtafels.

Een vuurtafel
Een vuurtafel is in feite een soort van gashaard, waar een passende ombouw omheen staat. De vuurtafel is gemakkelijk aan te zetten en te bedienen met de knoppen. Er is dus geen gedoe met houtblokken of kolen en er is geen troep. Als de avond ten einde loopt is het vuurtje eenvoudig uit te zetten door de knop om te zetten. Een vuurtafel is een gezellig en gemakkelijk middelpunt in de kring, een ideaal middel om de avonden nog wat te verlengen.

Tafelhaarden
Daarnaast zijn er ook nog bepaalde tafelhaarden. Deze tafelhaarden op gas zijn ook te bestellen online. Deze werken extra sfeerverhogend wanneer je bijvoorbeeld een feestje buiten in je tuin geeft.

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.