LED verlichting strips zorgen voor sfeerverhoging in huis

17 september 2015 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Op een zeer decoratieve en eenvoudige wijze bepaalde delen van uw woning en/of individuele vertrekken extra accentueren? LED verlichtingsstrips bieden dan de uitkomst. Deze verlichtingsstrips kunnen op subtiele wijze de aandacht vestigen op bijvoorbeeld een trapleuning maar ook de randen van het plafond van de woonkamer of andere vertrekken in uw woning.

Geheel op maat te maken

De LED verlichtingsstrips zijn eenvoudig zelf te monteren. Door te kiezen voor bijpassende adapters, connectors en verlengkabels zijn de verlichtingstrips geheel op maat te maken. Bovendien zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Liever gele verlichting? Liever azuurblauw voor de badkamer of zachtroze voor de slaapkamer van uw dochter? Geen enkel probleem om zelf de meest fantasievolle combinaties te realiseren. Bovendien is het mogelijk om via een bedieningspaneel niet alleen de kleur te bepalen maar uiteraard ook om de verlichting eenvoudig in- of uit te schakelen.

Ook voor droge ruimten

Wilt u de LED verlichtingsstrips echter mooi wegwerken, kies dan voor specifieke LED verlichtingsarmaturen. Op deze manier geef je de woning niet alleen meerwaarde, het werkt ook sfeer verhogend. De verlichtingsstrips zijn verkrijgbaar in diverse breedte maten en hebben in de meeste gevallen een IP waarde van 20, waardoor de strips ook geschikt zijn voor gebruik in droge ruimten.

Waar kan je LED verlichting strips vinden?

Je kan LED verlichting strips vinden bij diverse zaken. Zo kan je deze vinden bij ijzerwarenwinkel.org. De organisatie bij uitstek als je het aan mij vraagt. Ikzelf heb er hele prettige ervaringen bij dit bedrijf. Daarnaast hebben ze nog meerdere zaken dan alleen de LED verlichting strips, zoals allerlei zaken voor je deur.

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.