Koop je nieuwe keuken en sanitair in een winkel

14 juli 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Iedereen die zijn of haar huis ooit verbouwd heeft, weet hoe tijdrovend het kan zijn de juiste materialen te vinden. Een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, vloer en meubilair. Het lijkt zo eenvoudig om te kopen wat je mooi vindt, maar door het enorme aanbod raak je het overzicht al snel kwijt. Daarnaast is het bezoeken val al die verschillende winkels en woonboulevards zeer tijdrovend. Shop dus slim en kies voor zaken waar je meerdere onderdelen tegelijk kunt aanschaffen.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en badkamer bijvoorbeeld, dan doe je er goed aan een badkamer- en keukenzaak te bezoeken waar je alle benodigdheden in één keer kunt vinden. Dit bespaart je een hoop tijd. Daarnaast kun je indien nodig kleuren e.d. met elkaar vergelijken, zodat je zeker weet dat alles goed bij elkaar past.

Heb je jouw droomkeuken gevonden? Dan is de volgende stap het uitzoeken van de achterwand en eventueel de nieuwe bijpassende vloer. In een zaak waar je terecht kunt voor zowel keukens als sanitair, kun je in de meeste gevallen ook vloer- en wandtegels verkrijgen. Ideaal natuurlijk, want hiermee maak je het geheel af.

De volgende stap is het uitzoeken van jouw droombadkamer. Vind je het lastig om de juiste indeling te bepalen, laat je dan adviseren. Indien nodig kun je een 3D tekening laten maken, zodat je direct ziet of het door jouw uitgekozen sanitair goed in de daarvoor bestemde ruimte past. Misschien blijkt ineens dat de indeling toch niet zo praktisch is, of dat je meer ruimte had dan gedacht en er nog ruimte is voor een extra wastafel of designradiator. Vervolgens is het tijd bijpassende tegels uit te zoeken. In een kleine badkamer kun je het beste grote tegels plaatsen omdat de ruimte hierdoor optisch groter zal lijken. In een grote badkamerruimte kun je alle kanten op. Mozaïek tegels of wandstrips bijvoorbeeld zijn hier werkelijk op hun plaats.

Ben je geslaagd? Kijk dan of het mogelijk is jouw aankopen tegelijk te laten bezorgen. Zo heb je de bezorging en montage in één keer gehad. Wanneer dit voorelkaar is, is het nog slechts een kwestie van genieten van jouw spiksplinternieuwe droomkeuken en badkamer!

Auteur:

This author has published 76 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.